SANIVITE+ DE PERFECTE MATCH VOOR EEN BUITENKEUKEN

Door Sanivite
19 mei 2021
author-image

Het installeren van een buitenkeuken is zowel eenvoudig als snel. Het enige wat nodig is elektriciteit, een watertoevoer en een afvoer. Voor deze laatste  heeft SFA de perfecte oplossing.

De lente en vooral de zomer zijn de twee seizoenen waarin mensen zoveel mogelijk willen buiten leven, en zeker in deze tijden nu men meer thuis is. En wat is er leuker dan koken in de tuin? Super gezellig met een buitenkeuken!

Een enkele Sanivite+ vuilwaterpomp is voldoende om de keuken operationeel te maken. Dankzij de kleine diameter van de afvoerleiding, is deze makkelijk weg te werken. Voorzien van de Silence+ technologie is de pomp, met slechts 42dB(A)  uiterst stil. Bovendien kan de Sanivite+ prima uit het zicht geplaatst worden in de kast, zo blijft deze discreet voor het oog. Bestand is tegen watertemperaturen tot 60°, behoort zelfs een vaatwasmachine tot de mogelijkheden.

Of er nu een keuken dient te komen aan huis, of een buitenkeuken in een hoekje verder in de tuin bij de barbecue, bij het zwembad of een misschien een mobiele buitenkeuken, SFA heeft het antwoord op alle vragen.

Ontdek Sanivite