KWC GASTRO-EENGREEPSMENGKRAAN

Door Franke-Aquarotter
7 oktober 2020
Franke-Aquarotter

De KWC GASTRO-eengreepsmengkraan voor groot- en commerciële keukens. Brengt comfort, efficiëntie en hightech met een kunstgreep tot de essentie terug.

Mooi en spaarzaam

De vaatdouche met ergonomische vorm is eenvoudig te bedienen – dankzij de praktische hendelvergrendeling zelfs met één hand. De geïntegreerde waterslagdemper ontziet de totale installatie.

Kegelvormig en parallel

Bij deze vaatdouche heeft u met één handeling twee soorten stralen. Gewoon aan de douchezeef draaien en de kegelstraal wordt meteen een parallelstraal.

Sproeiende bescherming

De resistente elastomeren ring rondom de vaatdouche beschermt het serviesgoed bij de afwas.

Discreet en chique

De wandhouder is niet alleen geraffineerd, maar verhoogt ook de stabiliteit.

Helemaal rondom

Met een straal van 360° maakt u in volle breedte gebruik van deze mengkraan. De elegante uitloop kan zonder problemen gezwenkt worden en zorgt op aangename wijze voor meer bewegingsvrijheid in de keuken.

Comfort, ergonomie en functionaliteit

In de keuken brengen wij drie sleutelfactoren voor u samen: comfort, ergonomie en functionaliteit. Want bij onze keukenmengkranen klopt ieder detail, past iedere handgreep, overtuigt iedere functie. Uiteindelijk moet onze techniek niet zichtbaar gemaakt worden, maar nuttig zijn – zowel tijdens het koken, reinigen en genieten.

KWC GASTRO-eengreepsmengkraan