QUOOKER KOKEND WATER KRANEN

Door Quooker
26 augustus 2020
author-image

Quooker heeft kokend water kranen met verschillende mogelijkheden. Haal koud, warm én kokend water uit één kraan! Welke kraan past het best bij uw klant? Lees het hier!

Wat heb ik nodig voor een Quooker systeem?

Om een systeem van Quooker bij uw klant te installeren heeft u een aantal zaken nodig:

  • Kies met uw klant het gewenste model kraan en afwerking
  • Kies het juiste reservoir voor uw klant
  • Voeg de CUBE toe voor gekoeld bruisend en gefilterd water
Quooker flex

Quooker Flex

De Quooker Flex is een kokendwaterkraan met een uittrekslang voor warm en koud water. Dankzij de kokendwaterstop geeft de Quooker Flex geen kokend water als de uittrekslang is uitgetrokken.

Quooker Fusion

Quooker Fusion

Kokend water kraan én mengkraan in één . Met kindveilige dubbel-druk-draai bedieningsknop en een ronde of rechte uitloop. Quooker Fusion is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. Uw klant kan ook kiezen voor een klassieke look!

Quooker Cube

Quooker CUBE

Iedere kraan uit het Quooker assortiment is uit te breiden met de CUBE die zorgt voor koel bruisend en gefilterd water. Zo haal je dus alles uit je Quooker kraan: koud, warm, kokend, koel bruisende en gefilterd water! De Quooker CUBE maakt dus van uw 3 in 1 kraan een alles in 1 kraan.

De CUBE kan alleen worden geïnstalleerd op reservoirs die een serienummer hebben dat begint met VBW, VCW, CCW of CPW en kranen met een serienummer dat begint met QW0 of QW1. Het serienummer van het reservoir vindt u op een sticker. Het serienummer van de kraan bevindt zich op het label aan de kabel van het reservoir naar de kraan.

Welk reservoir kies ik?

  • Pro3 Heeft uw klant geen keukenboiler in de keukenkast en is het leidingwater snel warm? Dan kiest u voor Pro3. Deze boiler levert 3 liter kokend water.
  • Combi De Combi mengt koud leidingwater met het kokende water uit de boiler. Zo hoeft uw klant nooit meer te wachten op warm water. De Combi geeft 7 liter kokend water of 15 liter warm water.
  • Combi+ De Combi+ is aangesloten op de koud én de warmwaterleiding. Hierdoor geniet uw klant van onbeperkt warm water. Er komt 7 liter kokend water uit de Combi+.

Het laatste in sanitair

Meer artikelen