GROHE INTRODUCEERT DE SMARTCONTROL KITCHEN

Door GROHE
27 augustus 2020
GROHE

De SmartControl van GROHE was al een bekende technologie voor de badkamer, maar GROHE introduceert het intuïtieve push- en draaisysteem nu óók voor in de keuken. Een intelligente knop op de kraan creëert een volledig nieuwe gebruikerservaring.

Intuïtieve SmartControl-functie

In plaats van een hendel te gebruiken start en stopt de gebruiker het water met de intuïtieve SmartControl-functie door simpelweg op de knop op het uiteinde van de kraan te drukken. De ProGrip knop kan rechts of links gedraaid worden – van de voordelige Eco tot de krachtige straalspray.

Makkelijk in gebruik

De kraan werkt ook prima door alleen met je elleboog of pols op de knop te drukken, ideaal voor momenten wanneer je beide handen vol hebt of wanneer ze vies zijn door het koken. De temperatuur kan worden geregeld door het draaien van een ring op de body van de kraan. De GROHE SmartControl Kitchen wordt geleverd met twee extra handige functies voor in de keuken: de uittrekbare sproeier biedt ultieme flexibiliteit en met GROHE magnetische docking, wordt het mondstuk – dankzij een sterke magneet - zachtjes teruggeleid naar zijn oorspronkelijke positie na gebruik. GROHE biedt de SmartControl kraan aan in drie designs: Minta, Essence en Zedra en is leverbaar in elf verschillende kleuren, die ook bekend zijn van de Colors lijn voor de badkamer.

SmartControl Kitchen: 3 designs

In elf verschillende kleuren verkrijgbaar

Het laatste in sanitair