ZORGELOOS GENIETEN IN DE BADKAMER MET WAVEDESIGN BIJ WISA.

Door WISA
2 november 2021
author-image

Onze badkamer is de ideale plek om te ontspannen en krijgt daarom steeds meer aandacht. Met Wavedesign bij WISA wordt het zorgeloos genieten in de badkamer. WISA levert al meer dan 150 jaar wereldwijd kwaliteit en innovatie in sanitair.  Van producent van gietijzeren spoelreservoirs tot innovatieve speler in de sanitaire spoeltechniek, compleet met een uitgebreid meubelprogramma voor de hele badkamer. 

Collectie badmeubelen

Wavedesign bij WISA biedt de oplossing voor iedere badkamerstijl, smaak en budget. Onderkasten in verschillende stijlen en kleuren, waarbij iedere kleur een eigen sfeer met zich meebrengt en perfect is te combineren met diverse andere soorten materialen en kleuren. Met of zonder handgreep en een ruime collectie aan houtkleuren om de optimale sfeer in de badkamer te maken. Alle meubels zijn verkrijgbaar in de afmetingen van 60/80/90/100 en 120 cm.

Combineren met alle Wavedesign wastafels

Alle onderkasten zijn te combineren met de 4 modellen wastafels. De cast-marble wastafels, zijn verkrijgbaar in 3 verschillende modellen, mét of zonder kraangaten. Strak vormgegeven modellen voor een moderne uitstraling. De keramiek wastafel met kraangaten heeft een tijdloos design en past daardoor in iedere ruimte.

Is de ruimte beperkt? Kies dan voor een 100 cm model met 2 kranen, een uitkomst in een kleinere badkamer. Een eigen stijl creëren met genoeg ruimte voor iedereen wordt heel eenvoudig. Of kies voor een topblad met losse waskommen, verkrijgbaar in een ronde of vierkante vorm.

De finishing touch

Voor meer opbergruimte zijn er kolomkasten in 100/160/170 cm beschikbaar, passend bij de onderkasten. Maak de badkamer compleet met een spiegel uit ons uitgebreide assortiment spiegels. Keuze uit spiegels met én zonder verlichting, spiegelkasten voor nóg meer opbergruimte en de mogelijkheid voor spiegelverwarming om verlost te zijn van condens.

Dankzij de ruime collectie in kleuren past het Wavedesign assortiment perfect bij de badkamertrends van nu!

Ontdek Wisa Wavedesign