WAVIN AS+ PREMIUM GELUIDSARM AFVOERSYSTEEM

Door WAVIN
20 april 2021
WAVIN

AS+, het nieuwe geluidsarme afvoersysteem van Wavin, heeft een compact ontwerp ideaal voor kleine en smalle ruimten. De unieke materiaalsamenstelling zorgt voor perfecte geluidsabsorptie. Met het golvende spie-eind en de blauwe manchet is AS+ bovendien makkelijk te installeren.

HUPPE

Lawaaiige leidingen kunnen voor veel geluidshinder zorgen, bijvoorbeeld in hotels en ziekenhuizen, maar ook in wooncomplexen en kantoren met meerdere verdiepingen. Geluidsoverlast (zelfs binnenshuis) kan leiden tot fysieke en psychische gezondheidsklachten en slaapproblemen. Geluiddemping in afvoersystemen wordt daarom steeds belangrijker.

Wavin AS+ premium geluidsarm afvoersysteem

Wavin AS+ is de nieuwste oplossing van Wavin op het gebied van geluidsarm afvoeren. Door in de ontwerpfase van een project al te kiezen voor een geluiddempend afvoersysteem is het achteraf oplossen van geluidsproblemen in leidingen, wat vaak veel kostbaarder is, niet meer nodig. En belangrijker, de eindgebruiker geniet van maximaal comfort.

HUPPE

Supermakkelijke installatie

De nieuwe Wavin AS+ is het best presterende geluidsarme afvoersysteem op de markt. En dat is geen toeval. Wavin AS+ is samengesteld uit hoog kwalitatieve materialen, beschikt over speciaal ontwikkelde geluidsarme beugels en is perfect voor kleine en grote installaties. Wavin AS+ is met het golvende spie-eind en gepatenteerde blauwe manchet niet alleen super geluiddempend, maar ook heel makkelijk te installeren.

Blauwe systeembeugels voor ultieme geluiddemping

Wavin ontwikkelde voor AS+ speciale geluidsarme beugels. Deze zorgen voor een optimale geluidsreductie van het contactgeluid. De unieke blauwe AS+ rubberen inlage reduceert het contactgeluid beter dan beugels met een standaard rubberen inlage.

HUPPE

Ontdek Wavin AS+ premium geluidsarm afvoersysteem