DE PERFECTE MATCH MET GROHE COLORS

Door GROHE
2 november 2020
GROHE

De badkamer van vroeger was een functionele ruimte die gericht was op persoonlijke hygiëne. De badkamer van nu is steeds belangrijker geworden en moet passen bij de rest van het huis, met perfect op elkaar afgestemde elementen en kleuren.  

Maximale keuzevrijheid

Kleuren zijn van zeer grote invloed op de sfeer in een badkamer. Kleur aanbrengen kan niet alleen met accessoires en tegels, GROHE biedt een compleet assortiment aan badkamerkranen, douches, wc-bedieningspanelen en accessoires in diverse kleuren en afwerkingen. Dat geeft maximale keuzevrijheid, alles is op elkaar afgestemd.

De GROHE Colors-collectie is zorgvuldig geselecteerd om er zeker van te zijn dat uw klant een enorm scala aan mogelijkheden heeft en vooral de vrijheid heeft om zijn of haar eigen gewenste visie te creëren. 

Briljante kleurintensiteit en krasbestendige afwerking

Naast klassiek chroom zijn er elf andere kleuren en afwerkingsopties binnen deze kleurencollectie. Denk aan de kleurtrend van dit moment; goud! Goud – Cool Sunrise - staat mooi en chic bij bijna alle kleuren tegels, maar bij zwart springt de kleur er echt uit. Een warmere tint is een bronskleur – Warm Sunset. Deze trendy afwerking past bij donkere stenen, marmer of beton. Liever wat donkerder? Geen probleem, Hard Graphite, is een stoere donkergrijze kleur, die prachtig staat in een moderne strakke badkamer. Niet voor niets zie je deze tinten steeds meer terugkomen in het interieur.

Alle kleuren zijn er in een in de gepolijste (glanzende) of geborstelde (matte) versie. De producten hebben een uitstekende kwaliteit dankzij het innovatieve PVD-proces (Physical Vapour Deposition). De technologie is afkomstig uit de lucht- en ruimtevaartindustrie en zorgt ervoor dat het oppervlak drie keer harder is, ondanks een glinsterend gouden of geraffineerde roestvrijstalen afwerking. Naast het feit dat het harder is, is het oppervlak ook tien keer meer krasbestendig, zodat het heel lang meegaat en makkelijk schoon en mooi te houden is.

GROHE Colors