Ponte Giulio collectie

Door Linido
16 augustus 2021
author-image

Een ruimte die men optimaal kan aanpassen aan de individuele behoeften van de gebruiker. Dit is niet vanzelfsprekend maar mogelijk met de smaakvolle collectie van Ponte Giulio.

Het nieuwe concept voor de badkamer en toilet waar wandbeugels, douchezittingen en accessoires opgaan in de totaal inrichting. De Ponte Giulio collectie maakt het mogelijk om een veilige en comfortabele badkamer te ontwerpen met een moderne en elegante uitstraling.

Door gebruik te maken van slimme oplossingen, zoals accessoires die vrijwel op elke beugel bevestigd kunnen worden, zijn de producten geschikt te maken voor elke ruimte en verschillende  toepassingen. De collectie biedt een breed scala aan combinatiemogelijkheden waardoor de producten feilloos toepasbaar zijn in elke moderne badkamer of toilet.

Flexibel toepasbaar

Om aan de individuele flexibiliteitswens te voldoen zijn de douchezitting en toiletsteunen eenvoudig te verwijderen en terug te plaatsen. Op deze wijze kan eenvoudig worden voldaan aan de wens die op het moment geldt. Dit heeft als bijkomend voordeel wanneer de producten niet geplaatst zijn reiniging niet nodig is.

Ontdek Ponte Giulio