NOVELLINI DOUCHEWANDEN, ACCESSOIRES, LIGBADEN EN MEER IN MAT WIT

Door Novellini
26 mei 2021
author-image

Een materiaalafwerking die momenteel steeds vaker wordt gekozen is het zachte mat wit. Is de badkamer toe aan een upgrade? Mat wit voorziet de badkamer van een rustgevende en moderne look.

HUPPE

Mat wit brengt rust en stijl in de badkamer

Een mooie opbergplek voor alle verzorgingsproducten, een fijne douchewand om de ochtend goed te beginnen of een design-bad om aan het eind van de dag heerlijk tot rust te komen; mat wit brengt sereniteit en is bovendien uitstekend te combineren met mat zwarte elementen. De kleur wit kan een ruimte al snel groter laten ogen waardoor dit ook in een kleinere badkamer een mooie keuze is.

HUPPE

Een luxe inloopdouche met hoogwaardig mat wit frame

Ook de inloopdouches uit de serie Kuadra zijn leverbaar met mat wit frame, dit frame transformeert de inloopdouche van een eenvoudige glasafscheiding naar een multifunctionele douchewand die perfect past in de huidige trend van stoere materialen. Bovendien zorgt het aluminium frame ervoor dat er naar keuze een planchet en/of handdoekhouder in de douchewand wordt geïntegreerd, zodat deze niet meer los aan de muur hoeven te worden bevestigd.

Sinds kort zijn ook de douchewandenseries Young en Young Plus volledig in het mat wit verkrijgbaar.

Ontdek Novellini douchewanden, accessiores, ligbaden en meer in mat wit