LAUFEN PRESENTEERT DE NIEUWSTE COLLECTIE LUA

Door Laufen
24 februari 2022
author-image

Op zoek naar funcitonaliteit en tijdloze vormen voor uw badkamer? De LUA-collectie van LAUFEN biedt divers badkamermeubilair in elegante stijl. De collectie bevat wastafels, waskommmen, toiletten, badkuipen en kranen.

Ovaal is het helemaal

De basisvorm van de LUA-collectie is ovaal en daarmee elegant maar ook functioneel. Organische vormen zijn al enige tijd een trend en zal zich zeker voortzetten in 2022. De keramiek van de LUA-collectie heeft heldere geometrische lijnen in een doorlopende vorm. Dit maakt de collectie elegant en geschikt voor alle omgevingen, zowel privé als commercieel. Organische vormen tonen ruimterlijker waardoor de LUA-collectie ook zeer geschikt is voor kleinere badkamers. De ovale vorm zorgt voor een warme sfeer en rust in de badkamer en is tevens goed te combineren met strak meubilair.

Hygiënische spoeltechnologie

De LUA-collectie bevat vijf verschillende toiletten, twee wandclosets en drie staande closets. Door de rimless uitvoering is het hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden. Doordat de LUA toiletten geen spoelrand hebben is de kans klein dat er vuil aan de toiletpot hecht. Er wordt gebruik gemaakt van een speciale spoeltechnologie waarmee het water de gehele binnenzijde bereikt. De toiletpotten van de LUA-collectie zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.  

Premium LUA kranen

Vanaf het begin van de LUA-collectie zijn er bijpassende kranen beschikbaar. In samenwerking met de franse Toan Nguyen heeft LAUFEN de kranen ontwikkeld. De kranen zijn te verkrijgen in chroom en later ook in matzwart, wat natuurlijk tijdloze kleuren zijn. De kranen geven water een vorm en maken onderdeel uit van de elegante stijl. De premium kranen van LUA zorgen voor een complete serie van de collectie.

Bijpassende meubelserie, LANI

De collectie van LUA kan aangevuld worden met de meubelserie LANI voor een volledige badkamerinrichting. De meubels van LANI zijn niet alleen tijdloos maar net zoals de LUA-collectie ook functioneel. De strakke lijnen van het meubilair kunnen goed gecombineerd worden met de organische vormen van de keramiek. Zowel LUA als LANI zijn ontworpen in samenwerking met Toan Nguyen. Naast het meubilair biedt LANI ook bijpassende handdoekhouders, verkrijgbaar in chroom, matwit en matzwart. Uiteraard is de collectie ook te combineren met andere LAUFEN producten. 

Ontdek LAUFEN LUA KERAMIEK