GRATIS THERMOMETER BIJ AANSCHAF VAN GROHE ACTIEPRODUCTEN

Door GROHE
1 februari 2021
GROHE

Bespaar water én geld met de nieuwste waterbesparende technieken van GROHE. Met GROHE Ecojoy® wordt minder water gebruikt zonder het genot van de douche-ervaring te verminderen. Met GROHE Safestop is de kraan begrensd op 38 graden. Tijdelijk ontvangt u bij aanschaf van één douchesysteem of vier douchethermostaten een thermometer cadeau! Zo kunt u op een slimme, snelle manier de temperatuur nauwkeurig instellen. Wel zo duurzaam!

Waterbesparende technieken

Eén van deze technieken is de GROHE EcoJoy. GROHE EcoJoy bevat een stroombegrenzer en vermindert het waterverbruik van 10 liter per minuut tot 5,7 liter per minuut. Een beluchter biedt dezelfde volume en ervaring als die van een gewone kraan. Andere voorbeelden van energiebesparende producten zijn GROHE SilkMove ES en GROHE TurboStat series.

GROHE SilkMove® ES (Energy Saving) technologie zorgt niet alleen voor een soepele bediening, maar zorgt ook voor het spaarzaam omgaan van water en energie. De middenpositie van de greep geeft geen gemengd maar alleen koud water. Op deze manier wordt onnodig warm watergebruik tegengegaan. Het gemengde water wordt pas geleverd wanneer je de hendel naar links draait.

GROHE TurboStat houdt de douchetemperatuur constant tijdens de douche. Door de gevoeligheid van het thermo-element te vergroten en de interne waterstromen te wijzigen, reageren de thermostaten twee keer zo snel op abrupte veranderingen in waterdruk als voorheen. Tot slot heeft zijn GROHE producten uitgerust met SafeStop, deze zekerheidsfunctie is praktisch, duurzaam én beschermend. De kraan ’klikt’ vast op een comfortabele temperatuur van 38°C. Zo heeft het water altijd een constante en prettig warme temperatuur en voorkomt u dat uw klant de temperatuur per ongeluk te hoog zet. 

Ontdek de GROHE actieproducten

*Euphoria System SmartControl is leverbaar vanaf 24 februari 2021.

Ontvang een gratis thermometer

Thermometer

Om in aanmerking te komen voor de thermometer kunt u zich hier aanmelden. Registeren voor de actie kan nog t/m 2 weken na afloop actieperiode.

Actievoorwaarden

  • Maximaal 3 thermometers per klant, op = op
  • Om in aanmerking te komen voor de thermometer(s), dient u zich te registreren
  • De thermometers worden aan het eind van de actie verstuurd
  • De actie geldt zolang de voorraad strekt en loopt van 1 februari tot en met 27 februari 2021
  • Op acties van Technische Unie zijn de Algemene actievoorwaarden van toepassing