PREMIUMCOLLECTIE GEESA SHIFT

Door Geesa
20 mei 2021
Geesa

Eén vorm met een waaier aan mogelijkheden, zo kun je Shift het best omschrijven. En een demonstratie van hoe je één eenvoudige vorm - de haak - oneindig kunt toepassen. 

De vorm en de vriendelijk afgeronde hoeken geven de collectie een prettig gezicht. Echt bijzonder is, dat je met deze ene collectie heel uiteenlopende sferen kunt oproepen. Van klassiek expressief tot modern minimalistisch en zo nog wat. De verschillende kleuren én de verschillende materiaalafwerkingen nodigen uit om te zoeken naar de best passende, individuele oplossing. 

Diverse kleuren

Shift badkameraccessoires zijn verkrijgbaar in vijf kleuren. Naast het klassieke chroom en het al bijna klassieke geborsteld rvs zijn er ook drie uitgesproken moderne kleuren: geborsteld goud, geborsteld zwart metaal en matzwart. Met name de uitvoeringen in zwart en goud leveren ook aantrekkelijke combinaties op. 

Geesa

Diverse materiaalafwerkingen

Alle Shift accessoires zijn verkrijgbaar in de vijf genoemde kleuren. Een deel van de accessoires is daarnaast ook leverbaar met een grafisch patroon of zelfs met een 3D-patroon. De lichtinval op de driedimensionale patronen zorgt ervoor dat je deze accessoires steeds een tikkeltje anders ogen. Zo biedt Shift uitgebreide mogelijkheden om voor elke gebruiker een keuze te maken die aansluit bij dienst persoonlijke smaak.

Extra: Shift biedt architecten en designers de mogelijkheid om Shift met een zelf ontworpen afwerking uit te voeren. Dit is met name interessant voor grote of speciale projecten.

Diverse prijsniveaus

De vele uitvoeringen van de Shift-collectie maken het logisch dat er verschillende prijsniveaus onderscheiden zijn. Daardoor is Shift interessant voor een grote range projecten. 

Geesa

Diverse accessoires

De nieuwste premiumcollectie badkameraccessoires van Geesa omvat een handdoekhaak, handdoekhaak medium, toiletrolhouder met of zonder planchet, dubbele toiletrolhouder met of zonder planchet, reserverolhouder, toiletborstelhouder, douchemand, badgreep 30 cm, handdoekrek 45, 60 en 85 cm, handdoekring, (dubbele-) glashouder met planchet, zeephouder (planchet smal), planchet 60 cm, 1-armig handdoekrek, zeepdispenser. Bijzonder: de serie omvat een douchedeurknop om ook dat element in de badkamer in dezelfde stijl te houden. Verder biedt de serie een transparant vrijstaand planchet en een planchet in matzwart marmerlook. 

Gecombineerde functies

De handdoekhouder van 85 cm biedt met een planchet extra opbergruimte. Hetzelfde geldt voor de dubbele toiletrolhouder. 

15 jaar garantie

Shift is vervaardigd uit hoogwaardige materialen als messing en roestvrij staal. Geesa geeft op alle accessoires uit de Shift collectie 15 jaar garantie. Accessoires worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal.

Ontdek Geesa Shift