GEBERIT ICON, VEELZIJDIGE VARIATIE IN RUIMTE EN DESIGN

Door Geberit
13 april 2021
Geberit

De sterke punten Van de Geberit iCon badkamerserie zijn de rechte lijnen en het uitgebreide modulaire sanitair- en meubelprogramma met veel praktische elementen die flexibel gecombineerd kunnen worden. Geberit heeft deze serie nu herzien en er nieuwe innovatieve functies aan toegevoegd.

ELEGANT DESIGN VOOR GEBERIT ICON WASTAFELS

De bestaande wastafellijn is uitgebreid met twee nieuwe modellen met een slanke rand. De rand van de bestaande wastafels is 9 cm hoog. Bij de nieuwe wastafel met LightRim design is dat 5,5 cm en de rand van de oplegwastafel met SlimRim design is 1,5 cm hoog. Alle drie de wastafels zijn te combineren met dezelfde onderkasten.

NIEUWE MEUBELMODULES, VRIJHEID IN VORMGEVING

Het modulaire meubelconcept van iCon biedt vrijwel eindeloze vrijheid in de vormgeving van de badkamer. De verschillende wastafelmeubels, zijkasten en open kasten, plus de metalen planchets in twee afmetingen, kunnen naadloos worden samengevoegd voor de meest uiteenlopende combinaties.

EENVOUDIGE ONZICHTBARE MONTAGE

Dankzij de nieuwe bevestigingstechniek Easy Fast Fix (EFF3) is een onzichtbare bevestiging van het wandcloset gemakkelijker dan ooit. Deze wordt van boven met een inbussleutel door de gaten voor de closetzitting vastgedraaid. De EasyMount bevestiging voor zitting en deksel is zodanig geconstrueerd dat de fixeerschroef bij het losmaken niet meer in het toilet kan vallen.

Ontdek Geberit Icon