TOT €300,- CASHBACK ÉN 15% KORTING OP GEBERIT FLOWFIT

Door Geberit
7 juni 2021
author-image

Voor het nieuwe aanvoersysteem Geberit FlowFit heeft u nog maar twee persbekken nodig. Met de blauwe persbek verperst u alle gangbare installaties van d16 t/m d40. Koop nu de persbek - evt. met persmachine en ontvang maximaal €300,- cashback! Ook ontvangt u 15% korting op Geberit pijpen en fittingen bij Technische Unie. 

Een greep uit het assortiment

€50,- cashback bij aanschaf van een Geberit FlowFit persbek . 
>> Direct bestellen

€300,- cashback bij aanschaf van een Geberit FlowFit persbek en persmachine.
>> Direct bestellen

€300,- cashback bij aanschaf van een Geberit FlowFit persbek en persmachine.
>> Direct bestellen

Vijf waterdichte redenen om te kiezen voor Geberit FlowFit

Geberit FlowFit

Geberit FlowFit is het innovatieve aanvoersysteem dat het perfecte installatieproces mogelijk maakt. Het systeem is moeiteloos en intuïtief te gebruiken en biedt een geheel nieuwe ervaring op het gebied van installatietechniek. Alles wat het werk op de bouwplaats moeilijk en omslachtig maakt, behoort tot het verleden. In plaats daarvan maken vloeiende processen, uitstekende ideeën en een hele reeks innovatieve productdetails Geberit FlowFit tot het leidingsysteem van de toekomst.

Eenvoudig recyclen

Alle fittingen, schroefdraadaansluitingen en leidingen zijn met afdekkappen volledig beschermd tegen vuil bij opslag en gebruik op de bouwplaats. Na een succesvol persproces komt de persindicator los, zodat duidelijk te zien is of alle verbindingen goed verperst zijn. Zodra alle leidingen volledig geïnstalleerd zijn, hebben de kunststofdelen (afdekkappen en persindicatoren) hun taak vervuld en kunnen ze gratis via DHL naar een verwerkingsbedrijf worden teruggestuurd. Klik hier voor mer informatie.

Actievoorwaarden cashback-actie

Om in aanmerking te komen voor de cashback, dient u zich hier te registreren. Deze actie geldt tot 1 oktober 2021.

Actievoorwaarden 15% korting

Deze actie geldt van 7 juni t/m 3 juli.