FIGURESSE, EEN VERFIJNDE VORM VAN BADKAMER DESIGN

Door Radson
21 oktober 2021
Radson

Radson voegt Figuresse toe aan haar badkamergamma, en zet hierdoor een stapje dichter bij de designgerichte klant. Figuresse is een nieuwe reeks design badkamerradiatoren, waarbij stijl en functionaliteit hand in hand gaan.

Van de nieuwe Figuresse design badkamerreeks zijn nagenoeg alle modellen verkrijgbaar in watervoerende én elektrische uitvoering. Of je kan deze combineren tot een gemengd model, zodat je in warmere seizoenen nog steeds badhanddoeken kunt opwarmen of drogen terwijl de centrale verwarming is uitgeschakeld.

De voordelen van elektrische verwarming

In sommige ruimtes, zoals de badkamer, kan er behoefte zijn aan een kortstondige en flexibele verwarming. In dat geval is elektrische verwarming de meest energie-efficiënte oplossing. Daarnaast zijn elektrische radiatoren vaak een probleemoplosser bij renovatieprojecten of in ruimtes zoals de zolder waar geen centrale verwarming aanwezig is. De trend om te kiezen voor hernieuwbare elektriciteit doet ook de vraag naar elektrische radiatoren toenemen.

Als we kijken naar het huis van de toekomst, zien we het gebruik van een warmtepomp, meestal in combinatie met vloerverwarming. In ruimtes waar tijdelijk extra warmte moet worden opgewekt, is een elektrische radiator de optimale oplossing. De installatie en uitvoering werken volledig onafhankelijk van de leidingaansluiting en de radiator kan ook gebruik maken van de elektriciteit die door zonnepanelen wordt opgewekt.

Vlotte levering en eenvoudige installatie

Een volwaardig aanbod, eenvoudige installatie en gebruiksvriendelijke elektrische bedieningen, zijn slecht enkele gemakken die Figuresse biedt. Bovendien houdt Radson de drie trendkleuren wit, mat gitzwart en mat antraciet grijs ten allen tijden op voorraad. Het gevolg is een vlotte levering en een tevreden klant.

Ontdek Radson Figuresse