DESIGNED FOR LIFE

Door Villeroy & Boch
5 mei 2021
author-image

De populaire Subway collectie is vernieuwd! Met Subway 3.0 presenteert Villeroy & Boch dé gezinsbadkamer voor de toekomst met een functioneel, universeel en tijdloos design.

In de collectie vindt u nieuwe fonteinen, wastafels, bijpassende meubels en spiegels, mooie inbouwbaden en een nieuw toilet. De nieuwe wastafels worden gekenmerkt door een fraai design met rechte, hoekige lijnen en een diepe waskom. De extreem dunne randen zorgen voor een meer verfijnde uitstraling dan eerdere Subway wastafels. Er is een ruime keuze aan maten, van een fontein tot een dubbele wastafel en ze zijn leverbaar in White Alpin en Stone White.

Functionele, stijlvolle meubels

De nieuwe wastafelmeubels, de hoge en lage wandkasten geven een mooie uitstraling aan de badkamer en bieden veel opbergruimte. Ze zijn verkrijgbaar in zachte tinten, matte trendkleuren en warme houtdecors. Dankzij de anti-vingerafdruk coating zijn de meubels onderhoudsvriendelijk en zien er altijd mooi uit. Ze kunnen optioneel worden uitgerust met ladeverlichting of met verlichting aan de onderzijde voor oriëntatie of om een persoonlijke sfeer in de badkamer te creëren. De bijpassende spiegels zijn er in een ronde of rechthoekige vorm en met ledverlichting rondom met bediening via een aanraaksensor. Optioneel kan de verlichting met een ZigBee®-kit worden aangesloten op alle gangbare smart home-systemen.      

Ontspannen momenten

De nieuwe inbouwbaden hebben een rand van slechts 10 mm en de ergonomische vorm zorgt voor een comfortabele zithouding in het diepe bad. Voor het eerst zijn de Subway baden gemaakt van het unieke materiaal Quaryl®; slagvast, krasbestendig, het voelt prettig aan en het houdt het badwater langer warm. Optioneel zijn de baden verkrijgbaar met het nieuwe SilentFlow-systeem; het bad wordt dan geruisloos gevuld met water vanuit de bodem van het bad. Ze zijn verkrijgbaar in White Alpin en Stone White en uit te voeren met een whirlpoolsysteem.

Met optimale wervelkracht

Het nieuwe Subway 3.0 toilet is voorzien van de innovatieve TwistFlush-technologie. Hierbij genereert een gecontroleerde stroom van wervelend water een zeer krachtige draaikolk in de kegelvormige pot waardoor vrijwel de gehele binnenzijde van het closet wordt gespoeld. Door de zeer rechte en gladde wanden van het closet hecht vuil moeilijk; de sterke spoeling doet de rest. Het waterverbruik is met 3 c.q. 4,5 liter per spoeling gering. Bovendien wordt elke druppel water voor de spoeling gebruikt waardoor dit nauwelijks spetters geeft over de rand. De verspreiding van aerosolen wordt daardoor aanzienlijk gereduceerd voor een optimale hygiëne.

Kleur in de badkamer en toiletruimte

Een andere noviteit dit jaar is het bekende Subway 2.0 toilet in kleur! Deze is nu verkrijgbaar in Ebony (mat zwart), Graphite (mat grijs) en Stone White (mat wit). Het toilet in kleur is uitgevoerd met een Subway 3.0 zitting waardoor het toilet een zeer moderne uitstraling heeft. Het toilet vormt een mooie combinatie met de Memento 2.0 wastafels in dezelfde kleuren of met de vernieuwde Loop & Friends kommen die in de loop van dit jaar in dezelfde kleuren zullen worden geïntroduceerd.

Ontdek Villeroy & Boch Subway 3.0