De mooiste douchegoot van ACO, slim te installeren!

Door ACO
18 mei 2021
ACO

De douchegoot is een onmisbaar design-element in de badkamer geworden. Om potentiële ergernissen over de inbouw en onderhoud voor altijd de kop in te drukken introduceert ACO de ShowerDrain S+.

HUPPE

Puur en slank ontwerp

Traditionele douchegoten hebben een rooster gecombineerd met een onderbak met ingebouwd afschot waarin het water wordt opgevangen en afgevoerd. In deze onderbak kan vuil achterblijven en aanhechten. Bij de nieuwe ACO ShowerDrain S+ zit het afschot juist in de bovenkant van het douchegootprofiel. Het water stroomt over het gepolijste RVS profiel naar een smal sleufje met daaronder enkel een compact puthuis. Dit elegante minimalistische design en chique uitstraling zorgen voor de finishing touch in iedere badkamer.

HUPPE

Slim te installeren

De ShowerDrain S+ zorgt voor een optimale wellness ervaring bij de eindgebruiker maar haalt ook veel ergernis weg bij de installateur!  Hier volgt een greep uit de vele inbouwvoordelen:

  • Het puthuis en rooster zijn eenvoudig in hoogte instelbaar
  • Het puthuis is voorzien van een af fabriek aangebracht vloeistofdicht membraan voor een waterdicht inbouw
  • Het gootprofiel kan acht centimeter worden ingekort en zo perfect worden aangepast aan het tegelformaat en de nisbreedte.

De echte innovatie zit hem in de slimme installatiedeksel. Deze functioneert als beschermkap en installatiehulp bij:

  • Plaatsbepaling van het puthuis
  • Op hoogte stellen 
  • Uitlijnen en waterpas stellen
  • Testen waterdichtheid

Door dit alles is de ShowerDrain S+, van begin tot eind verrassend eenvoudig in te bouwen in elke situatie.

HUPPE

Eindeloos mooi

Om te genieten tijdens het douchen is een frisse uitstraling en een snelle waterafvoer noodzakelijk. Een vieze doucheafvoer vormt hierbij grote ergernis en een smet op iedere badkamer. Het reinigen van de ShowerDrain S+ gaat eenvoudig en snel. Even een zachte doek over het douchegootprofiel en hij glimt weer! Zodra je merkt dat het douchewater minder snel wegloopt verwijder je het doucherooster zonder gereedschap met de slimme “tip&flip” functie. Door op het ACO logo op het rooster de drukken opent deze eenvoudig zonder dat je extra gereedschap nodig hebt. Het haarzeefje voorkomt dat lange haren in de leidingen komen en hier verstoppingen veroorzaken. Na het schoonmaken van het haarzeefje kun je eventueel het deelbare stankslot reinigen. De kwalitatief hoogwaardige ShowerDrain S+ is uitgevoerd in elektrolytisch gepolijst RVS. Dit materiaal voorkomt vuilaanhechting en het ontstaan van kalkvlekken op het rooster.

Geen ergernis en lekker fris!

HUPPE
HUPPE
HUPPE
HUPPE

Ontdek ACO Douchegoot