DE KARTELL BY LAUFEN COLLECTIE KRIJGT EEN NIEUWE LOOK!

Door Laufen
26 mei 2021
author-image

Naar aanleiding van de laatste woontrends hebben LAUFEN en Kartell een reeks nieuwe tinten bedacht voor de inrichting met frisse en neutrale kleuren die met elkaar gecombineerd kunnen worden, waardoor elke keer een andere sfeer tot leven komt.

Nieuwe afwerkingen en kleuren volgens de nieuwste badkamertrends

LAUFEN verrijkt de collectie met nieuwe kleurvarianten voor zowel het keramiek, meubilair en kranen. De trend van het matte keramiek zet zich voort en naast de al bestaande kleuren, wit, mat wit en glans zwart zijn er nieuwe matte kleuren toegevoegd. Mat zwart, mat antraciet en mat lichtgrijs voor de wastafels en kommen in SaphirKeramik en voor het spoelrandloos toilet en bidet.

De nieuwe kleuren voor keramiek, gekenmerkt door zachte en meer neutrale tinten, passen perfect bij de fellere en frissere tinten van de door LAUFEN geproduceerde meubelen. Oker, mosterdgeel en blauwgrijs zijn de nieuwe kleuren voor 2021 ontworpen voor de verschillende samenstellingen van meubels en lades met geometrische en uiterst verfijnde lijnen.

Om de Kartell by Laufen collectie compleet te maken wordt het kranen assortiment uitgebreid met nieuwe kleuren. Naast chroom zijn de kranen nu ook verkrijgbaar in de PVD kleuren geborsteld RVS, koper, goud, gun metal en mat zwart.

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

De door Kartell, voor de collectie ontworpen kasten, accessoires en spiegels werken perfect samen met het LAUFEN keramiek en brengen een vleugje lichtheid in de badkamer. Voor de collectie 2021 presenteert Kartell de Only Me spiegel ontworpen door Philippe Starck in een nieuwe matte afwerking in grijs of wit, exclusief geproduceerd voor Kartell by Laufen. Verkrijgbaar in drie afmetingen, vierkant of rechthoekig voor de wand (50x50 cm en 50x70 cm) of in de 180 cm hoge versie, een echt meubelstuk om de badkamer nog meer diepte te geven.

The sky is the limit!

Kartell by Laufen biedt ongekende mogelijkheden. Het keramiek is verkrijgbaar in verschillende vormen, maten, kleuren en afwerkingen. Diverse keuze in lades en opbergmeubels. Er is een ruime keuze aan kranen en mengkranen in verschillende kleuren. Accessoires in kunststofmateriaal en een mooie  toevoeging van nieuwe spiegels. Met Kartell by Laufen zijn er telkens weer nieuwe combinaties mogelijk om zo de gewenste sfeer te creëren.

Een mix en match van afwerkingen en kleuren die een volledige personalisatie van de badkamer mogelijk maken. Een uitgebreid palet, rijk aan moderne tinten om in te spelen op de meest uiteenlopende behoeften.

Ontdek de Laufen Kartell collectie