DE PERFECTE BADKAMERSPIEGEL VIND JE MET LOOOX

Door LoooX
23 november 2021
author-image

Een spiegel is onmisbaar in de badkamer. Dagelijks brengen we gemiddeld drie kwartier door voor de spiegel. Daarom is het extra belangrijk dat de spiegel aan alle wensen voldoet. We geven je graag een inkijkje in de huidige mogelijkheden van de LoooX Mirror Collection.

Vormgeving

Als je denkt aan badkamerspiegels dan denk je vaak aan een rechthoekige variant. Deze hebben steeds meer opties. Naast de standaardmaatvoering vierkant of rechthoekig zien we tegenwoordig ook steeds vaker ronde vormen terugkomen in de badkamer. In dat geval kun je kiezen voor de CM-Line of Round serie. De Round serie is uitgevoerd in een zwarte en gouden variant. De CM-Line met CCT-verlichting heeft indirecte ledverlichting die de badkamer nog sfeervoller maakt. Met de CCT-verlichting kun je kiezen voor warm-wit licht, maar ook koud-wit. Op zoek naar een speelse vorm? Ook dan kun je bij LoooX terecht: dan is onze Organic de passende keuze. Ook deze spiegel is voorzien van CCT-verlichting rondom. 

Verlicht jouw spiegel

Gaaf, een badkamerspiegel! Natuurlijk wil je wel dat deze mooi samengaat met de rest van het badkamer interieur. Daarom is het belangrijk om te bedenken of je kiest voor een spiegel met of zonder verlichting. Wordt de spiegel gebruikt om bijvoorbeeld make-up te doen ’s ochtend of de baard in model te brengen? Dan is directe verlichting een logische keuze. In dat geval kun je kiezen voor de M-Line. Meer op zoek naar sfeerverlichting? Dan kun je kiezen voor indirecte verlichting zoals de C-Line. Combineren kan natuurlijk ook. In dat geval voorziet onze X-Line jou van alle verlichting die je nodig hebt. De spiegels zijn gemakkelijk te bedienen met een drukknop op de spiegel of een bijbehorende afstandsbediening.

badkamerspiegels-looox
gold-line-badkamerspiegel-looox

Een spiegel die aan alle wensen voldoet

Bij LoooX begrijpen we dat er, ondanks alle mogelijkheden, altijd meerdere eisen zijn voor een badkamerspiegel. Daarom ben je vrij om al jouw wensen te bundelen tot een uniek ontwerp dat aan alle eisen voldoet. De LoooX Mirror Collection is verkrijgbaar bij Technische Unie.

Ontdek de LoooX Mirror Collection