GEBERIT SMYLE: EIGENTIJDS EN HARMONIEUS DESIGN

Door Geberit
20 oktober 2020
Geberit

De nieuwe Geberit Smyle badkamerserie ziet er niet alleen mooi uit, de serie biedt bovendien ook praktische opbergruimte. Door de verschillende meubelelementen te combineren, wordt het creëren van een persoonlijke en praktisch ingerichte badkamer heel eenvoudig.

Strak design

Het eigentijdse design van de Geberit Smyle badkamerserie wordt versterkt door het strakke design van de meubels en de smalle grepen, terwijl de verfijnde vormen van de wastafels de uitstraling verzachten. Het lichte, harmonieuze design en de smalle randen van de wastafels passen perfect in iedere badkamer. De brede rand aan de achterzijde van de wastafel biedt volop ruimte voor kleine toiletartikelen, zoals tandenborstels en zeep. De wastafel is leverbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen.

Individualiteit

De Smyle meubels kunnen geheel naar wens worden samengesteld. De halfhoge kast biedt een praktische spiegel aan de binnenzijde van de deur. Het glazen afdekblad beschermt de zijkast bovendien tegen krassen. De kasten kunnen op diverse manieren met elkaar worden gecombineerd en bieden veel creatieve mogelijkheden.

Nieuwe wc

De wc met rechthoekig ontwerp sluit perfect aan bij de rechthoekige wastafels. Bovendien maakt de volledig gesloten buitenkant het schoonmaken nog eenvoudiger. De wc-zittingen zijn verkrijgbaar als Slim Seat model, in sandwichvorm en als overlappend model. Voor een nog betere hygiëne kunnen zitting en deksel makkelijk worden verwijderd en gereinigd, dankzij de Quick Release scharnieren.

Geberit Smyle