VENTILATIE VOOR VERDUURZAMEN BESTAANDE WONINGEN MET ZEHNDER

Door Zehnder
6 mei 2023
author-image

Onder de term ‘Renovation Ready’ heeft binnenklimaat specialist Zehnder een totaalconcept voor het verduurzamen en renoveren van bestaande woningen gelanceerd. Onderdeel hiervan zijn de mechanische ventilatie box Comfofan Silent en de Move Up.

In ontelbaar veel woningen in Nederland hangt een mechanische ventilatie box en vaak is dit de Zehnder ComfoFan S. Grote kans dat u bij een renovatieproject deze tegenkomt. Weet dat Zehnder een nieuwe versie heeft, de ComfoFan Silent. Deze is stiller, energiezuiniger en door het gebruik van gerecyclede materialen nog duurzamer dan zijn voorgangers.

Snelle en gemakkelijke vervanging

Zehnder ComfoFan Silent Move Up

Doordat alle versies van de Zehnder ventilatie boxen altijd dezelfde behuizing hebben gehad, is met de nieuwe versie en met het losse motoronderdeel, de ComfoFan Silent Move Up, duurzame vervanging heel simpel. Vervang de box in zijn geheel, of klik het oude motoronderdeel uit de behuizing, klik de Move Up ervoor in de plaats en klaar is de upgrade. 

All-in-one oplossing

De ComfoFan Silent is een ideale all-in-one oplossing voor het realiseren van een duurzaam en energiezuinig mechanisch ventilatiesysteem. Kiezen hoeft niet meer want een RF- en vochtsensor zijn standaard ingebouwd. Ook zijn verschillende instellingen mogelijk door de meerdere dipswitches en met een debiet tot wel 425 m3/h is er meer dan voldoende power voor iedere woonsituatie.

Future proof

Zehnder ComfoFan Silent

Nóg stiller, nóg energiezuiniger en door het gebruik van gerecyclede materialen ook nóg duurzamer. Het onmogelijke mogelijk maken is Zehnder wederom gelukt met de ComfoFan Silent. Net als dat de voorgaande generaties telkens hun tijd ver vooruit bleken te zijn, is ook deze generatie ventilatieboxen nu al klaar voor de eisen van de toekomst.