DUURZAAM VERWARMEN MET ELEKTRISCHE DESIGNRADIATOREN VAN ZEHNDER

Door Zehnder
11 november 2022
Zehnder

De stijgende gasprijzen raken ieders portemonnee, waardoor we massaal zoeken naar duurzame verwarmingsoplossingen. Door elektrisch te verwarmen met een Plug-in-Radiator van Zehnder, zoals de Fina Lean Bar en Fare Tech, creëer je in een handomdraai een comfortabel binnenklimaat voor je woning.

’s Morgens opstaan in een warme slaapkamer of jezelf in een voorverwarmde handdoek wikkelen na het douchen, dat is heerlijk! Een Plug-in Radiator maakt de ruimte in korte tijd aangenaam warm. ‘Heat on demand’ noemen we dat. Zo is elke kamer snel warm op het moment dat jij dat wenst. Verder is een Plug-in Radiator van Zehnder energiezuinig en kun je hem in drie simpele stappen meteen gebruiken: ophangen, stekker in het stopcontact en verwarmen maar.
De nieuwste modellen van Zehnder zijn ook nog eens echte blikvangers, die jou de kans geven om je eigen woonstijl net dat tikkeltje meer uit te drukken in de ruimte.

Zehnder Fina Lean Bar

Met zijn heldere en ingetogen vorm integreert de Zehnder Fina Lean Bar zich perfect in elke moderne badkamer. Het grote oppervlak zorgt voor een aangename stralingswarmte, vergelijkbaar met de warmte van de zon op een koude winterdag. Het platte ontwerp van de elektrische radiator zorgt voor een hoge energie-efficiëntie en een snelle opwarming, waarmee installatie in een lage temperatuur systeem, zoals bijvoorbeeld bij een warmtepomp, zeer aantrekkelijk is. En ideaal voor gezinnen is de in de hoogte verstelbare handdoekhouder (waarvan je er zelfs twee kunt toevoegen).

Zehnder plug in radiator

Zehnder Fare Tech

De vernieuwde Zehnder Fare Tech is een elektrisch radiator die stijl én intelligentie combineert. De elegant gebogen elektrische radiator is er eentje die gezien mag worden! De ingebouwde intelligente functies zoals de intuïtieve bediening, aanwezigheids- en openraamdetectie en vrij programmeerbare programma’s zorgen daarnaast voor een slimme manier van verwarmen. De Fare Tech Plug-in-Radiator bedienen is trouwens heel eenvoudig via het touchscreen op het toestel zelf of via de Zehnder App, waarbij je de radiator(en) verbindt met de Zehnder Connect Box. Ook biedt de Fare Tech extra comfort door de mogelijkheid om thuis specifieke zones te creëren en zo meerdere toestellen tegelijk te kunnen aansturen. Handig!
Kortom, de toekomst van verwarmen? Die is elektrisch. Ga jij mee in de all-electric trend? Ontdek alles over de Plug-in verwarmingsmogelijkheden bij Zehnder.. Bovendien geniet je van een gratis kleur op elke elektrische radiator (geldig op deelnemende modellen) bij bestellingen geplaatst tussen 1 oktober 2022 en 31 december 2022.