WDK INSTALLATIEKANALEN VAN OBO

Door OBO
22 juni 2021
author-image

De WDK Installatiekanalen zijn kunststof wand- en plafondkanalen en bieden de juiste oplossing om bedrading netjes bij elkaar te houden. Zelfs wanneer de bedrading in verschillende richtingen lopen, wordt er gebruik gemaakt van hulpstukken en scheidingsschotten. Hierdoor wordt de bedrading op een technisch correcte manier gescheiden, maar houdt het WDK kanaal toch alles bij elkaar!

Naast het afwerken van kabels, snoeren en bedrading, hebben de WDK kanalen nog een andere functie. Doordat de WDK kanalen de bedrading bij elkaar houdt, kan er overal een stopcontact, data, CAI of andere aansluiting worden gemonteerd. Dit zorgt voor een enorme flexibiliteit van uw installatie.

Het type WDK 13025 van OBO is een speciaal WDK kanaal met bodemperforatie. De dubbele bodem zorgt ervoor dat de schroef erin wordt verzinkt. Hierdoor ligt de bedrading vrij en kunnen deze niet worden beschadigd. De kleine afmetingen van het installatiekanaal zorgen voor een subtiel en strak uiterlijk.

Ook biedt OBO halogeenvrije WDK kanalen aan. Deze zijn bedoeld voor het beschermen van mensen, milieu en materiaal. Deze kanalen zijn van hoogwaardig PC/ABS en behoren tot de zelfdovende kunststoffen.

Het WDK assortiment van OBO is enorm. Zo is er in bijna iedere afmeting een WDK kanaal te vinden. Ook zijn de installatiekanalen in meerdere kleuren verkrijgbaar. Naast de installatiekanalen heeft OBO alle hulpstukken en toebehoren om WDK perfect te installeren.