WALLBOX COMMANDER 2S COMPLETE OPLOSSING VOOR GEDEELD LADEN

Door Wallbox
10 maart 2023
Wallbox

De nieuwe Wallbox Commander 2s lader voor elektrische voertuigen is ontwikkeld voor omgevingen waar laadinfrastructuur voor meerdere gebruikers toegankelijk moet zijn. Denk daarbij aan werkplekken, wooncomplexen en wagenparken.

  

Een complete oplossing voor gedeeld laden

De Commander 2s is een krachtige 22 kWh lader en is uitgerust met een RFID lezer, gratis beheersoftware en talrijke connectiviteitsopties. Bovendien is de lader door de aangesloten vaste laadkabel altijd klaar voor gebruik. Dat biedt een groter gebruiksgemak en scheelt tijd. Ideaal voor bedrijfsmatige oplossingen of een situatie waarin voertuigen privé en zakelijk gebruikt worden.

Gratis myWallbox beheersoftware

De Wallbox Commander 2s wordt geleverd met een gratis softwarepakket waarmee gebruikers, locaties, toegangsrechten en laadtarieven eenvoudig in te stellen zijn. Uniek is een geïntegreerde betaalservice die samenwerkt met creditcards, Apple Pay en Google Pay. Factureren per laadbeurt of per maand behoort daarmee tot de mogelijkheden zonder dat aanvullende software nodig is.

Uitgebreide connectiviteit

De Commander 2s is voorzien van alle wenselijke connectiviteitsopties, zoals wifi, Bleutooth, Ethernet en optioneel 3G/4G. In combinatie met de OCPP 1.6j compatibiliteit is daarmee in elke situatie een uitstekend werkende oplossing te realiseren.

Meerdere laders aansluiten

Ondersteuning voor Dynamic Load Balancing is inbegrepen. De beschikbare energie wordt op slimme wijze verdeeld over maximaal 25 laders.

Ontdek Wallbox Commander 2s Lader