VLOERGOOTSYSTEEM VELOX® VIA ZORGT VOOR FLEXIBILITEIT EN GEMAK

Door OCS
23 november 2021
author-image

Vloergootsysteem Velox VIA wordt door OCS in Nederland geproduceerd en is ideaal voor renovatieprojecten. De kabeltoevoer is met een vloergoot eenvoudiger dan met een standaard buisinvoer. Ook na installatie van het systeem kunnen kabels gemakkelijk naar de vloerdozen worden geleid dankzij de brede goten.

Een standaard vloerdoos wordt aangesloten met buisinvoeren. Vaak is het zo dat deze later niet meer flexibel aanpasbaar zijn. Bij een vloergootsysteem kan dit wel. Een vloergootsysteem is te zien als een wegennet. Alles is met elkaar verbonden via de brede vloergoten. Op de kruispunten liggen de vloer- of trekdozen. (Via trekdozen worden de kabels doorgetrokken.)

Door deze modulaire opbouw en dankzij de goten kunnen kabels makkelijk vervangen of toegevoegd worden.  OCS biedt een compleet pakket goot-, koppel-, stijg en eindstukken met bijpassende vloer- en trekdozen. 

De OCS Vloerdozen Velox® VIA en de Velox® Kruisdoos VIA zijn zowel geschikt voor het gootsysteem als voor buisinvoeren. Zo zijn ze multi-inzetbaar. Op de Velox® VIA is de vloergoot van 18 mm hoogte van toepassing. De 25 mm hoge vloergoot is aan te sluiten op de Velox® Kruisdoos VIA.

De trekdoos is voor zowel de 18 mm als de 25 mm vloergoot geschikt. Het is een hele puzzel om alle juiste onderdelen in een keer bij elkaar te vinden. Daarom maakt uw contactpersoon bij Technische Unie voor uw situatie een offerte op maat met alle benodigdheden. Zo houdt u de handen vrij en kunt u snel aan de slag. Mocht u een speciaal project hebben,

OCS levert in samenwerking met Technische Unie ook maatwerk. Voor grote en kleine aantallen. Meer informatie vindt u in de speciale brochure over het vloergootsysteem. Vraag ernaar bij een medewerker van Technische Unie of kijk op: www.ocsystems.nl

Ontdek OCS Vloergootsysteem