VIEGA PREVISTA: EEN NIEUWE GENERATIE VOORWANDTECHNIEK

Door Viega
21 juni 2023
author-image

Het in samenwerking met installateurs ontwikkelde voorwandsysteem Viega Prevista onderscheidt zich door een geringer aantal installatie-onderdelen waarmee alle mogelijke inbouwsituaties mogelijk zijn.

TU Roadtrip 2023

Frank van Viega vertelt u in onderstaande video graag meer over de Prevista. 

Viega Prevista: vereenvoudigde montage

Samen met installateurs werd gekeken naar mogelijkheden om de montage te vereenvoudigen en versnellen door minder vaak gereedschap te moeten gebruiken. Op het element kan een optionele wandhouder worden aangesloten zodat de gewenste diepte handmatig en flexibel kan worden ingesteld. Het resultaat is een voorwandsysteem waarvan alle beweegbare en handmatig te monteren onderdelen geel zijn gekleurd. Zo herkent de installateur in één oogopslag wat handmatig kan worden gemonteerd. Een voorbeeld daarvan zijn de schuifelementen op het afvoerventiel waarmee de volledige of gedeeltelijke spoeling wordt ingesteld alsook de instelbare spoelstroombegrenzer of de bevestiging van het vulventiel.

Eenvoudig instellen

Opmerkelijk is verder de eenvoudige instelmogelijkheden van de gewenste spoelhoeveelheid via het afvoerventiel. Voor een optimale spoelstroom zorgt een gepatenteerde spoelstroombegrenzer. Daarmee kan de spoeling van het Viega Prevista inbouwreservoir probleemloos worden afgestemd op uiteenlopende WC-keramieken, ook randloze  keramieken. Daarnaast zijn er ook Prevista voorwandelementen verkrijgbaar met de optie voor het in hoogte verstellen van het WC-keramiek en de aansluiting van moderne douche-WC's.

Ontdek Viega Prevista serie