VERNIS ECOSMART. EEN VAN DE DUURZAME OPLOSSINGEN VAN HANSGROHE

Door hansgrohe
18 augustus 2022
hansgrohe

Milieubewust, betrouwbaar en elegant: hansgrohe brengt met Vernis een nieuwe lijn kranen en douches in chroom en mat zwart die past bij iedere moderne badkamer.

hansgrohe douche zwart plant

De Vernis-serie komt in verschillende vormen, kleurafwerkingen en designs. Wie houdt van ronde, vloeiende vormen, kiest voor Vernis Blend. Vernis Shape staat voor geometrisch design, strakke lijnen en rechte grepen. Alle Vernis kranen en douches zijn zowel als Shape als ook als Blend- variant beschikbaar. In chroom passen ze goed bij bestaande badkamerdesigns, de mat zwarte varianten zetten stoere kleuraccenten in moderne badkamers.

Achter de veelvoud aan vormen en kleuren schuilen praktische details en technieken van hansgrohe. Om kalk eenvoudig te verwijderen, zijn de Vernis EcoSmart producten voorzien van Quickclean-noppen waar je de kalk eenvoudig vanaf kunt wrijven. 

hansgrohe douche water grijs
hansgrohe watervald douche stort

De waterbesparende Vernis EcoSmart-douches verbruiken slechts 9 liter per minuut.  Dit geldt niet alleen voor de handdouches, maar ook voor de grotere douchesets en regendouches. Met grote straalplaten met een diameter of oppervlak tot 23 cm boet je in ieder geval niets aan comfort in. Dat je minder water verbruikt, merk je nauwelijks: doordat deze kranen en douches een net iets ander binnenontwerp hebben, en het water vaak wordt verrijkt met lucht (AirPower), heb je net zo veel waterplezier als met ‘normale’ producten. Maar nu ben je wél milieubewust bezig!  

badkamer spiegel hout
wastafel wit goud
kraan zwart zeep
zwarte kraan witte achtergond

Naast douches zijn er ook Vernis EcoSmart kranen je helpen bewuster met water om te gaan. Dankzij dezelfde AirPower- en EcoSmart- technologieën verbruiken deze kranen hooguit 5 liter per minuut.  

Voor bij het bad zijn er de bad- en douchemengkranen met verschillende designs. Of je nu kiest voor Vernis Shape of Vernis Blend, zo kun je de stijl in de gehele badkamer doorvoeren en creëer je voor ieder budget een stijlvolle badkamer.

 

hansgrohe maakt sinds 1901 innovatieve producten voor keuken & badkamer. Met dit merk ben je verzekerd van hoge kwaliteit, gebruiksgemak en 5 jaar garantie. Producten worden altijd geleverd met installatie-instructies en op internet zijn er installatie-video’s beschikbaar. Het assortiment biedt keuze uit verschillende prijsklassen, kleuren en designs. Elk product nodigt u opnieuw uit: Meet the beauty of water.

Ontdek Vernis Ecosmart