VERNIEUWDE BXV MOTOR: BXV PLUS

Door Came
26 juni 2022
Came

Als je spreekt over een gebruiksvriendelijke installatie én bediening, dan gaat het vast en zeker over de BXV PLUS. Deze vernieuwde versie van de gekende BXV tilt alle technische kenmerken naar een hoger niveau.

Schuifhekmotor van Came

De BXV is een zeer gekende en geliefde schuifhekmotor van CAME. Deze motor heeft zich altijd al onderscheiden op technisch niveau. Hij is voorzien van alle nieuwste features op de markt en kan een intensief gebruik van het hek met gemak aan.

Nu lanceert CAME de BXV PLUS. De BXV, maar dan nóg een stap verder. Deze motor is voorzien van de ZBC1 printplaat die de reeds geavanceerde mogelijkheden van de BXV, nog verder drijft en zo nog beter presteert.

Configuratie

De configuratie kan gebeuren via een auto-setup waarbij de installateur stap per stap door de configuratie gegidst wordt, vanop de grafische display. Deze handige tool spaart veel tijd bij de montage en zo ook de kost voor de eindgebruiker.

Daarnaast hoeft de installateur niet geknield naast de motor te zitten; dankzij de CAME Key, die met de BXV PLUS compatibel is, kan hij dit vanop zijn smartphone of laptop doen in een comfortabele en ergonomische houding.

BUS systeem en accessoires

Accessoires? Jazeker! En gemakkelijker dan ooit, via het BUS systeem. CAME heeft nu een heel gamma aan BUS accessoires die allemaal met deze motor gecombineerd kunnen worden. Dit BUS gamma heet het CXN gamma en bevat fotocellen, codeklavieren, badgelezers en knipperlichten.

Net als de standaard BXV, is ook deze BXV PLUS voorzien van Adaptive Speed and Torque Technology. Dit betekent dat de motor zijn kracht zelf bij kan sturen en hierdoor zo efficiënt mogelijk werkt in alle weersomstandigheden. Dit heeft minder onderhoud en maximale werking als direct gevolg.

Spraakbesturing

Alsof het allemaal nog niet genoeg is qua technische hoogstandjes, komt daar nog bij dat de BXV PLUS via de Alexa spraakbesturing van Amazon kan bediend worden.

U snapt hetl, deze schuifhekmotor van CAME is de ideale motor voor zowel de installateur, die hiermee maximale productiviteit aangaat, als voor de eindgebruiker, die weinig onderhoudskosten en daardoor omkijk naar deze motor heeft.

Ontdek de vernieuwde BXV motor: BXV PLUS