TRILUX TUGRA WATERDICHTE ARMATUUR

Door Trilux
2 maart 2023
Trilux

Design en kracht in één armatuur. Tugra voldoet aan alle eisen op het gebied van sfeer en kwaliteit. Dankzij diverse opties biedt ze de oplossing voor lineaire concepten in verschillende ruimten.

  

Tugra lED light Opal Black

Veelzijdig modulair armatuur

De Tugra is een veelzijdig modulair armatuur. Dankzij de beschermklasse IP66 met IK10 én zelfs IP69K met HACCP-conformiteit een robuuste keuze. De armatuur kan als los armatuur óf als lichtlijn worden gebruikt, heeft een efficiëntie tot maar liefst 189 lm/W, een levensduur tot 100.000 uur, optioneel UGR<19 optieken voor beeldschermwerkplekken, diverse lengtematen, beschikt over een kabelgootsysteem en kan worden uitgerust met IoT modules zoals sensoren, beacons, wifi routers of camera's.

Vrije designkeuze

Omdat het armatuur volledig modulair is op te bouwen, ontstaat een wereld aan mogelijkheden voor de toepassing van Tugra. Dankzij beeldschermvriendelijke optieken en een hogere Ra-waarde (kleurechtheid) is de Tugra bijvoorbeeld uitstekend inzetbaar in kantoren, het onderwijs en de retail. Ook de eindkappen zijn aanpasbaar in kleur, naast de standaard witte, zwarte en grijze uitvoering zijn deze namelijk in iedere denkbare RAL-kleur te realiseren.

Intelligente renovatieoplossing

Dankzij het intelligente lengteconcept kan de Tugra ingezet worden om bijzonder eenvoudig één op één renovatie oplossingen te realiseren. Bovendien is de armatuur voorzien van een doorlopende montagegoot voor de montageclips, zodat de voorhanden zijnde montagepunten behouden kunnen blijven. Ideaal voor iedereen die grootse plannen heeft: het model van 2.100 mm. Daarmee zijn zelfs omvangrijke projecten snel en efficiënt te renoveren.

Duurzaam design

Tugra wordt geproduceerd in Europa en kan als los armatuur óf als lichtlijn worden ge-bruikt.  Dankzij haar modulariteit kunnen componenten worden uitgewisseld zodra deze aan het einde van hun levensduur zijn gekomen. Daarnaast is Tugra beschikbaar in een behuizing van duurzaam 100% recyclebaar kunststof. Ook bij de verpakkingen en het transport speelt duurzaamheid een sleutelrol. De verpakking bestaat volledig uit recyclebaar karton en maakt geen gebruik van plastics en piepschuim. Speciaal voor projecten kan Tugra in grote omdo-zen of op pallets worden geleverd. Dit spaart het milieu en versnelt het installatieproces op de bouwlocatie.

Ontdek Trilux Tugra armatuur