TRADEFORCE GROEIT DOOR: PBM's EN MEER

Technische Unie
25 januari 2023
author-image

U kent Tradeforce van het handgereedschap met levenslange garantie: een breed en betaalbaar assortiment. Maar dit exclusieve Sonepar-merk groeit door! In het afgelopen jaar zijn er ook Persoonlijke Beschermingsmiddelen en andere producten toegevoegd – maar liefst 130 artikelen in totaal om uit te kiezen.

Levenslange garantie

Kwaliteit staat voorop bij Tradeforce. Het handgereedschap wordt gemaakt van chroom-vanadium staal. Dit uiterst slijtvaste materiaal houdt uw gereedschap in topconditie. Daarnaast wordt het gehele assortiment uitvoerig getest op kwaliteit vóórdat het in de schappen ligt. Door het gebruik van slijtvaste materialen en de grondige tests ontvangt u een levenslange garantie op het gebruik van Tradeforce handgereedschap.

Verbreding assortiment

Afgelopen jaar zijn PBM’s zoals gehoorbescherming en werkhandschoenen toegevoegd aan het Tradeforce-assortiment. Daarnaast vindt u bij Tradeforce nu ook bundelbanden, kabelwartels, bitsets en zelfklevende tapes.

Plasticvrij verpakt

Door minimaal gebruik van kunststof verpakkingen heeft Tradeforce in 2022 al meer dan 9 ton aan plastic verpakkingsmaterialen bespaard. Onder andere meetlinten, schroevendraaiers, tangen, pijpsnijders en afbreekmessen worden zonder plastic verpakt en verzonden. En dat is slechts het begin. Ook in 2023 wordt er volop doorontwikkeld om producten duurzamer te maken en te verpakken

Een compleet assortiment

Meer artikelen

Met een assortiment dat steeds verder uitbreidt, biedt Tradeforce producten voor iedere klus! Heeft u het al geprobeerd? U vindt Tradeforce exclusief bij Technische Unie.