Inzicht in uw verbruiken met Socomec Diris Digiware

Door Socomec
2 oktober 2022
Socomec

Het treffen van energiebesparende maatregelen is nog nooit zo belangrijk geweest als nu. Voorkom verrassingen voor uw bedrijfsvoering en start met een gedegen energiebeheer.

socomec

Eenvoudig, snel en uiterst nauwkeurig

Om energieverbruiken eenvoudig, snel en uiterst nauwkeurig inzichtelijk te maken, heeft Socomec een innovatief, modulair meetsysteem op de markt gebracht onder de naam DIRIS Digiware. Dit meetsysteem behoort tot de meest nauwkeurige oplossing voor het effectief in kaart brengen van kWh-verbruik, piekbelastingen en overige energiestromen als gas, water en warmte. Maar ook het inzichtelijk maken van de kwaliteit van uw elektrische installatie en eventlogging zijn belangrijke functionaliteiten van dit systeem.

socomec

Pasklare oplossing

DIRIS Digiware onderscheidt zich door het modulaire karakter, compactheid en de snelheid van (retrofit) installeren. Een geïntegreerde Webview webserver geeft de gebruiker direct toegang tot de verbruiksgegevens voor direct inzicht in de energiestromen. Met een onovertroffen prestatie in meetnauwkeurigheid, class 0,5 conform de IEC61557-12, is DIRIS Digiware de meest doeltreffende oplossing voor analyse, bewaking en meten van uw AC – en of DC elektrische installatie en dat zonder licentiekosten. Voor nagenoeg ieder energievraagstuk is met DIRIS Digiware een pasklare oplossing samen te stellen.

Ontdek Socomec Diris Digiware