SNEL STEKERBAAR INSTALLEREN IN (PREFAB) BETONNEN WANDEN EN VLOEREN

Door ATTEMA
20 april 2021
ATTEMA

Stekerbaar installeren in beton? Dat kan! Attema ontwikkelde - samen met partijen uit de praktijk - een snelle installatiemethode voor (prefab) betonnen wanden en vloeren. Daarmee valt bij grotere woningbouwprojecten flink wat tijdwinst te behalen.

Stekerbaar installeren in beton

Bij 100% Winstalleren gebruiken installateurs de installatieruimte in hollewanden en verlaagde plafonds als ze 100% stekerbaar installeren. Dat gaat dus niet bij betonnen wanden en plafonds. Daarom hebben we met een aantal partijen uit de markt een snelle installatiemethode voor (prefab) betonnen wanden en vloeren ontwikkeld.

Zo werkt het

De oplossing bestaat o.a. uit vloer- en wanddozen, waarmee u installatieruimte in beton creëert. De installatiedelen worden prefab voorbereid en vervolgens tijdens het productieproces in het beton aangebracht. Op de bouwplaats worden de wanden en vloeren tenslotte met elkaar verbonden door middel van de prefab aangebrachte stekerbare snoeren. U werkt de installatie af met een stekerbare Click-mate groepenkast.

De voordelen

Volledig stekerbaar installeren is sneller en makkelijker én de faalkosten en de TCO zijn lager. Dat zijn redenen genoeg om voortaan bij grotere woningbouwprojecten over te stappen op snel stekerbaar installeren.

AT5310 - Vloerdoos B80 - 25 stuks
AT5311 - Wanddoos B40 - 50 stuks
AT5304 - Invoer 19-20 mm betondoos - 200 stuks
AT5303 - Invoer 34 mm betondoos - 100 stuks
AT5302 - Invoer 54 mm betondoos - 100 stuks

Dozen
Klik hier

 

Invoer
Klik hier

Ontdek Attema stekerbaar