SNEL, BETROUWBAAR EN CONSTANTE KWALITEIT!

Door Metz Connect
1 november 2021

Of het nu gaat om nieuwe netwerkbekabeling of de uitbreiding van een bestaande installatie, de snelste en eenvoudigste manier van installeren is gebruik maken van vooraf gefabriceerde verbindingen voor industriële toepassingen.

U bent voor uw project constant op zoek naar het beste product passend bij de gevraagde oplossing. Wat is en blijft is dat we met regelmaat geconfronteerd worden met een beperkte doorlooptijd. Dit geeft een grote druk op het project. Ook is het soms lastig om een constante kwaliteit te leveren wat in de industrie natuurlijk ongewenst is.

We zien hierom een sterke groei naar de toepassing van kant en klare netwerkverbindingen?

Een grote diversiteit aan industriële glasvezel- en koperverbindingen worden op maat voor u gemaakt. Van een RJ45 patchkoord, industriële IP67 verbindingen, complexe glasvezel backbone verbindingen tot complete patchpanelen.

In buiten- en industriële omgevingen is het vaak verstandig om gebruik te maken van een robuuste verbinding en connector om een betrouwbare koper- of glasvezel netwerkverbinding op te bouwen. Het assembleren van deze verbindingen vraagt echter vaak meer tijd en specialistische kennis waardoor het lastig kan zijn om een constante kwaliteit aan uw klanten te bieden.

Als Metz Connect deze verbindingen voor u maakt bent u altijd verzekert van een constante betrouwbare verbinding welk binnen de overeen gekomen termijn snel geleverd kan worden.

En hoe eenvoudig is het voor u gemaakt om deze te configureren met de online configuratietools. Voor ieder type verbinding een eigen tool! Zeer gebruiksvriendelijke online tools waarmee stapsgewijs de juiste oplossing geconfigureerd kan worden. Iedereen met enige datacom basiskennis kan hier direct mee aan de slag. Deze tools zijn direct bereikbaar via de Metz Connect website en alle productpagina’s van Metz Connect op de TU website. Zie hiervoor de knop:

De volgende configuratietools zijn vandaag online voor u beschikbaar:

-        Koper patchkoorden

-        Glasvezel prefab verbindingen

-        Koper prefab trunk kabels

-        Glasvezel patchkabels en pigtails

-        Koper consolidation point kabels

-        Glasvezel installatiekabel per meter

-        Koper IP67, IP20 kabels

-        Glasvezel ingerichte patchpanelen

-        Koper/glasvezel DCCS oplossing

-        Glasvezel prefab wandaansluitpunten

-        Koper M12, X, D, A coded kabels

-        Maatwerk op verzoek

Hebt u hier vragen over. Graag assisteren wij u bij het gebruik van deze configuratietools. Wij kunnen hiervoor bij u langs komen of plannen een (video) afspraak om samen door de tools heen te lopen. U kunt hiervoor via de Technische Unie of direct met een van de Metz Connect Sales Managers vrijblijvend contact opnemen.

Voor meer informatie en de Configuratietools:

zie de Technische Unie website of www.metz-connect.com

Ontdek Metz Connect bekabeling