THUIS EENVOUDIG ALLES SMART

Door KlikAanKlikUit
30 mei 2022
KlikAanKlikUit

Verbind KlikAanKlikUit producten met deze Smart Bridge en zorg dat een woning overal en altijd te bedienen is. Of dat uw klant op de hoogte is van wat er thuis speelt. Denk bijvoorbeeld aan verlichting, rook- en/of CO-melders of het alarmsysteem.

Van slimme oplossingen naar een smart home

Dankzij de Smart Bridge maakt u KlikAanKlikUit-apparaten slim door ze te verbinden met de gratis KlikAanKlikUit-app. Zo bedient u tussenstekkers voortaan met uw smartphone of automatiseert u de plafondlampen door timers toe te voegen aan inbouwdimmers.

Automatiseer slimme huizen met scenes & regels

Programmeer acties die u met één druk op de knop kunt in of uit kunt schakelen. Maak bijvoorbeeld een ‘relax scene’ aan waarbij de lampen in de woonkamer 50% gedimd worden en de gordijnen automatisch dichtgaan.

Of gebruik regels om acties uit te laten voeren bij een trigger. Schakel bijvoorbeeld automatisch de cv-ketel uit zodra de koolmonoxidemelder afgaat, laat de deurbel gaan bij beweging of zet het licht aan wanneer een raam wordt geopend.

Verminder het sluipverbruik

Veel apparaten in huis worden het merendeel van de dag niet gebruikt, maar verbruiken toch energie omdat ze continu standby staan. De smart tv, radio, spelcomputer en zelfs modem kunnen een groot deel van de dag (zeker ’s nachts) prima volledig worden uitgezet.

Stel in de KlikAanKlikUit-app handige timers in voor slimme stekkers en schakel sluipverbruikers op vaste tijden volledig uit. Op die manier bespaart uw klant zomaar meer dan 100 euro per jaar. Zo verdient Smart Bridge zichzelf binnen de kortste keren terug.

Overal thuis

Waar u ook bent, met de KlikAanKlikUit-app heeft u overal toegang tot uw slimme huis.

Zo zet u op afstand de lampen uit als u vergeten bent ze uit te zetten. Of zet u verlichting ‘s avonds juist aan vanaf je vakantieadres om zo ongewenst bezoek af te schrikken. Uiteraard kan dit eenvoudig automatiseren met behulp van timers. Zo gaat uw klant met een gerust gevoel de deur uit.

Slim beveiligd tegen inbraak, brand en koolmonoxide

Beveilig woningen met slimme rookmelders, koolmonoxidemelders en slimme sensoren van KlikAanKlikUit en uw klant ontvangt een pushbericht op zijn of haar  smartphone in geval van nood. Zo is de woningeigenaar altijd direct op de hoogte en kan deze snel actie ondernemen en zo erger te voorkomen.

Een slim huis heeft u zo in de vingers!

Ontdek KlikAanKlikUit Smart Bridge