SLV UNIVERSAL DOWNLIGHT

Door SLV
2 december 2022
author-image

De nieuwe Universal Downlight van SLV is universeel inzetbaar. Het LED armatuur biedt maximale flexibiliteit dankzij een instelbare kleurtemperatuur, instelbaar wattage en verwisselbare covers.

Uitstekende prijs-kwaliteit verhouding

De Universal Downlight van SLV is in de basis een plafond inbouwarmatuur met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Er is een starre variant, dus niet kantelbaar, met een IP65 beschermingsklasse. Daarnaast is er ook een kantelbare variant die IP20 is. De Universal Downlight is bovendien van brandvertragend materiaal samengesteld. De gatmaat voor het inbouwen is 68 mm. 

SLV

Verstelbare kleurtemperatuur

De kleurtemperatuur is via een schakelaar op het armatuur instelbaar op 2700, 3000, 4000 en 6500K. Het wattage van het armatuur kan worden ingesteld op 5 of 8W. Dit armatuur geeft licht met een CRI >90 en kent het een openingshoek van 38 graden.

Quick Connector Box

Dankzij de Quick Connector Box is de inbouwspot ook nog snel en eenvoudig te installeren, met doorlus-mogelijkheid. De afdekkap dient apart besteld te worden en is naar keuze leverbaar in zwart, wit, chroom en goud. Kortom, de Universal Downlight van SLV is een ideaal armatuur voor thuis, in de horeca of in winkels.

lamp goud SLV
Lamp zwart SLV