SLV ONE BOW EN ONE STRAIGHT LAMPEN

Door SLV
1 januari 2023
SLV

De ONE productfamilie van SLV kent enkele nieuwe leden, die het assortiment binnen het design segment verder aanvullen. Er zijn nu staande lampen aan de productserie toegevoegd.

Geslaagd design en hoogwaardig licht

De ONE BOW is een staande booglamp, met de kenmerkende verlichte ring aan het uiteinde. De ONE BOW overbrugt op elegante wijze de boog tussen een geslaagd design en hoogwaardig licht. De armatuurkop straalt zijn licht, dat afzonderlijk onder- en boven geschakeld kan worden, gelijkmatig uit. De gewenste kleurtemperatuur is snel ingesteld via de CCT-schakelaar (2700/3000K). Ook de bediening is eenvoudig dankzij de drukknop en de draaicombinatie-schakelaar.

De ONE BOW wordt geleverd in de zwart, wit en zwart/messing, is 236cm hoog. De ring heeft een doorsnede van 60cm en geeft 600lm omhoog, als ook 600lm omlaag. Het armatuur is dimbaar.

Bow lichtning

Luxe uitstraling

De ONE STRAIGHT is qua technische specificaties vergelijkbaar met de ONE BOW. Het verschil zit in het design. Zoals de naam al doet vermoeden is dit armatuur gebaseerd op een rechte zuil (hoogte 196cm) waarop de oplichtende ring is aangebracht. Dit armatuur past statig in menig interieur en staat garant voor aangenaam zacht licht

De ONE productfamilie heeft een luxe uitstraling en bestaat naast deze staande armaturen onder andere uit wandarmaturen, pendelarmaturen en spanningsrailarmaturen. 

Bow lichtning
Bow lichtning

Ontdek SLV ONE BOW / ONE STRAIGHT