SLV M-POL MODULAIRE BUITENVERLICHTING

Door SLV
2 maart 2023
SLV

SLV presenteert nieuwe staande buitenarmaturen, volgens een modulair concept. De basis is een ronde zuil van 30, 60 of 90 cm hoogte, waarop een lampenkop naar keuze wordt gemonteerd.

  

SLV M-POL buitenverlichting

Vele toepassingsmogelijkheden in de openbare ruimte

M-POL is de nieuwste SLV-productfamilie met buitenverlichting, die vele toepassingsmogelijkheden biedt in de openbare ruimte. In parken of tuinen, op schoolpleinen of parkeerplaatsen, op opritten van hotels of in commerciële ruimtes: M-POL zet elke buitensituatie in het beste licht. De technische flexibiliteit in combinatie met een modern design en een bijzonder robuuste behuizing (IK10 en IP65) vereenvoudigen het lichtontwerp en maken de M-POL universeel inzetbaar.

SLV M-POL verlichtingssysteem

Stel eenvoudig uw gewenste armatuur samen

Met het modulaire M-POL systeem stelt u eenvoudig uw gewenste bolderarmatuur samen. Het combineert paaltjes in drie hoogtes en twaalf lampkoppen met drie lichtkarakteristieken, twee regelmogelijkheden en twee kleurtemperaturen. Of het nu in hoge of lage vorm is, met een shader voor veel licht, een homogene en diffuse uitstraling of verblindingsvrij dankzij geïntegreerde lamellen. Middels een schakelaar in het armatuur kiest u eenvoudig tussen 2700 of 3000 Kelvin. De armatuurkoppen worden geleverd in een versie die eenvoudigweg aan of uit kan, maar is ook beschikbaar in een DALI-aanstuurbare oplossing. M-POL is daarmee het eerste verlichtingssysteem van SLV dat te integreren is in een DALI netwerk.

SLV M-POL lampkoppen

Aanzienlijke levensduur

De levensduur van de leds in de M-POL is met 50.000 uur aanzienlijk. Maar interessanter zijn de betreffende L- en B-waarden. Want na 50.000 uur hebben 50% van de leds altijd nog een lichtopbrengst van meer dan 80% van de oorspronkelijke helderheid.

Lichtontwerp is nu spannender en gemakkelijker tegelijk. Kortom: vele mogelijkheden vanuit één oplossing.
Het volledige BIG WHITE®-assortiment van SLV is beschikbaar op de website van Technische Unie.

Ontdek SLV M-Pol Serie