SFA SANICOMPACT C43

Door Sfa
7 oktober 2022
author-image

Comfortabel, betrouwbaar en met een hedendaags ontwerp, het Sanicompact  C43 toilet met geïntegreerde Sanibroyeur is de oplossing voor installatie van een extra toilet.

Ingebouwde vermaler

De Sanicompact C43 is met een dieptemaat van slechts 43cm de kleinste van de Sanicompact-toestellen. Het toilet met geïntegreerde vermaler biedt een eenvoudige oplossing voor een (extra) toilet op elke gewenste plaats. Ook daar waar dat op het eerste zicht niet mogelijk is. De ingebouwde vermaler versnijdt fecaliën en toiletpapier in het afvoerwater tot zeer kleine deeltjes en pompt ze via een dunne afvoer van slechts 32mm weg tot 3 meter verticaal en 30 meter horizontaal.

sanicompact c43
sanicompact c43

Waterbesparing en geluidsarme werking

Het anti-kalk behandelde keramische toilet is direct aan te sluiten op de watertoevoer, een inbouwreservoir is niet nodig. Net als het volledige Sanicompact  assortiment, is de Sanicompact  C43 standaard voorzien met het ECO+ systeem. Deze dubbele spoelfunctie levert, met een verbruik van slechts 1,8 of 3 liter voor de kleine of grote spoeling, een aanzienlijke waterbesparing op. De Silence technologie staat garant voor een geluidsarme werking van slechts 51 dB(A). Hiermee is de Sanicompact  C43 stiller dan de spoeling van een conventioneel toilet! Overigens is niet enkel de spoeling geluidsarm, het toilet is standaard uitgerust met een antibacterieel soft-close deksel.

Eenvoudig te installeren

Met de bijgeleverde vloerbevestiging is het toilet eenvoudig te installeren en brengt het sanitair en extra comfort op elke gewenste plaats in een (vakantie) huis, gastenverblijf, schoonheidssalon of praktijkruimte.

Ontdek Sanicompact C43