SCOTCH® SUPER 33+ SINDS 1946 - DÉ ISOLATIETAPE

Door 3M
1 november 2022
3M

Isolatietapes zijn een onmisbaar, dagelijks gebruikt hulpmiddel in de installatiebranche - maar ook een hulpmiddel dat zo vertrouwd en alledaags is dat het nauwelijks bewust wordt opgemerkt. Toch leveren isolatietapes belangrijke en onmisbare functies  in elektrische installatietoepassingen.

3M Scotch isolatietape

Sinds de eerste generatie isolatietapes zijn de materialen, technologieën en specifieke oplossingen voortdurend verder ontwikkeld en verfijnd. Het productengamma van 3M Scotch® is ontworpen om betrouwbaar te werken in zeer uiteenlopende omstandigheden.

De ontwikkeling van de Scotch® 33 isolatietape in 1946 vormde het begin van het huidige uitgebreid portfolio. Sindsdien heeft 3M voortdurend nieuwe isolatie- en reparatietapes voor elektrische installatietoepassingen ontwikkeld en verbeterd.

Voor uw meest veeleisende elektrische constructie-, onderhouds- en reparatiewerkzaamheden waarbij betrouwbaarheid en kwaliteit essentieel zijn, neemt u Scotch® Super33+™ PVC-isolatietape. De unieke combinatie van een agressieve drukgevoelige, rubberharslijm en een elastische PVC-rug biedt zowel vochtdichte elektrische als mechanische bescherming.

3M

Professionele tape

Ontworpen voor primaire elektrische isolatie voor alle draad- en kabelverbindingen tot 600 V. Scotch® Super 33+™ vinyl isolatietape is de originele, toonaangevende  PVC-isolatietape.

Deze professionele tape combineert een elastische rug met agressieve lijm voor vochtdichte elektrische en mechanische bescherming met een minimum aan bulk.

Deze tape is geschikt voor koud weer tot -18 °C en blijft zeer vervormbaar en flexibel zonder broos te worden. Het behoudt een hoog prestatieniveau bij omgevingstemperaturen tot 105 °C.

Door zijn uitstekende sterkte, flexibiliteit en herstellend vermogen kan hij tot 250% uitrekken zonder te breken. Bovendien is de isolatietape UL-, CSA- en VDE-goedgekeurd.

Ontdek 3M SCOTCH® SUPER 33+

3m