SCHELL MODUS TREND, EEN DUITSE HYGIËNE TOPPER.

Door Schell
27 mei 2022
author-image

Dat kwaliteit ook aantrekkelijk geprijsd kan zijn bewijst SCHELL met de introductie van de Modus trend. Ideal voor kantoor, horeca, sport etc. etc.

De Duitse fabrikant Schell, bekend van de hoekregelkranen en drinkwater oplossingen, introduceert de nieuwe Modus Trend. De Trend serie is uitermate geschikt voor situaties waar hygiëne en vandaalbestendigheid  belangrijk zijn. Door het strakke design en aanrakingsvrije bediening is het onderhoud zeer eenvoudig. Schell heeft bij het ontwerp gekozen om geen kunststoffen te gebruiken. In plaats daarvan heeft de Trend een degelijke metalen behuizing gekregen. Toepassingen in recreatie, horeca, sport en kantoren vragen om dergelijke oplossingen.

Naast de al genoemde voordelen voorziet deze kraan in een enorme besparing van water. Hij gaat aan als het aan moet en verbruikt niet meer 3 l/m. Daarnaast kan ook de sensor reikwijdte ingesteld worden van 2 tot 17 cm.

TU Toppers van mei 2022

Verrassend is de prijs van de Modus Trend en zal in mei 2022 in de TU Toppers worden gepresenteerd. De Trend maakt deel uit van meerdere modellen in de serie Modus. Deze serie wordt tevens gekenmerkt door een net zo strakke wandkraan en uitgebreide Modus E wastafelkraan.

De Trend is verkrijgbaar met en zonder temperatuurregeling en zowel met vaste voeding als batterijen. ( AA )

Ontdek Schell Modus Trend