ONTDEK HET SCHAKELMATERIAAL VAN SCHNEIDER ELECTRIC

Door Schneider Electric
29 september 2021
author-image

Snelle en eenvoudige montage van schakelmateriaal? Dan kiest u voor Schneider Electric.  Schneider Electric staat al decennia bekend om de ontwikkelingen op het gebied van connected technologien en oplossingen op het gebied van energie en processen, met focus op veiligheid, efficiency en duurzaamheid. Met al deze oplossingen wordt het leven thuis en op het werk een stuk makkelijker. Maar wist u dat Schneider Electric ook een uitgebreid assortiment schakelmateriaal heeft voor binnen en buiten? 

Verminder montagetijd met het gebruik van Quick Flex sokkels

De QuickFlex-sokkels hebben hun naam onder andere te danken aan de verkorte en universele montage van alle componenten. Deze robuuste sokkels laten zich moeiteloos installeren, zelfs wanneer de ondergrond niet vlak is. De sokkels zijn voorzien van een massieve metalen borgring die ervoor zorgt dat de bevestigingsplaat niet vervormt tijdens de installatie. Ook zijn er innovatieve accessoires verkrijgbaar zoals led- of bluetooth-modules.

All style every style

Schneider Electric ontwikkelt schakelmateriaal met in gedachte dat het juiste schakelmateriaal de finishing touch is bij de inrichting. Er is niets storender dan stopcontacten, schakelaars en media-aansluitingen niet bij elkaar passen en/ of afsteken bij het interieur. Want waarom wel investeren in mooie verf op de muur, mooie meubels of kunst aan de muur, en niet in passend schakelmateriaal wat ook vaak in het oog springt?

Schakelmateriaal voor buiten

De producten van Mureva Styl en Merten Aquastar zijn ontworpen om de beste weerbaarheid te hebben tegen water en stof en hebben een hoge schokbestendigheid.

Wist u dat...

Al het schakelmateriaal van Schneider Electric het Green Premium label mogen dragen. Met de producten van Schneider Electric kies je voor gecertificeerde elektrische producten die veilig zijn voor de gebruiker en goed zijn voor het milieu. Het Green Premium-milieulabel biedt uitgebreide ecologische informatie voor de gebruiker. Het Green Premium-ecolabel staat voor de inzet om onze klanten superieure duurzame producten te leveren.