SANITAIRE TOESTELLEN IN RVS

Door Delabie
19 juni 2022
author-image

DELABIE is een van de toonaangevende Europese fabrikanten van sanitaire toestellen in roestvast staal. In de fabriek in Aveiro (Portugal) worden de toestellen geproduceerd: artikelen van hoge kwaliteit met een strak design.

RVS biedt de oplossing

Sanitair vervaardigd uit RVS biedt meerdere voordelen. Het is 100 % recycleerbaar en draagt daardoor bij tot een duurzame ontwikkeling en de bescherming van het leefmilieu. Het is eveneens een onbreekbaar materiaal, ideaal voor utiliteiten die onderhevig zijn aan vandalisme. RVS is bacteriostatisch en biedt daardoor een optimale hygiëne. Ten slotte gaat het ook om een edel materiaal dat kan bijdragen tot de design-look van een sanitaire ruimte.

S21 S design hangtoilet

Dit toilet met doeltreffende spoeling van 4 liter, gecombineerd met een zwarte of grijze toiletzitting, brengt design en waterbesparing samen. De installatie gebeurt snel en eenvoudig dankzij het beperkt gewicht en een bevestigingsplaat in RVS. Hij kan geïnstalleerd worden met alle voorwandsystemen beschikbaar op de markt en werkt zowel efficiënt met een reservoir als met systeem met directe spoeling.

CANAL collectieve wastafel

Deze collectieve wastafel is ideaal voor utiliteiten waar meerdere personen tegelijkertijd het sanitair gebruiken. Hij telt namelijk 1 tot 5 plaatsen, afhankelijk van het gekozen product. Ondanks de grootte van deze wastafel kan hij zeer eenvoudig geplaatst worden. RVS is immers minder zwaar dan andere materialen. Het is mogelijk om zowel kranen op blad als muurkranen te installeren. En de afloop kan zowel links als rechts gekozen worden.

DELTA urinoir

Het DELTA wandurinoir kan geplaatst worden op elk standaard voorwandsysteem beschikbaar in de markt. Er is geen spoelrand, wat bijdraagt tot een betere hygiëne aangezien vuilresten zich niet kunnen ophopen. Het urinoir bestaat met mat gepolijste afwerking en een dubbele afwerking: de binnenkant van de kom is glanzend gepolijst en de buitenkant is mat gepolijst. Ook dit sanitair toestel garandeert een eenvoudige installatie en vandaalbestendigheid.