REMEHA MITERA, DE PERFECTE CASCADE REGELAAR

Door Remeha
8 juni 2023
author-image

Met slechts een enkele regelaar zijn nu tot 8 cv-ketels modulerend aan te sturen. De Remeha miTera blinkt niet alleen uit in design, gebruiksvriendelijkheid en connectiviteit, maar is bovenal efficiënt.

Duidelijk overzicht van de cascadeopstelling en -instellingen

De regelaar beschikt over een heldere en gebruiksvriendelijke grafische gebruikersinterface met een duidelijk overzicht van de cascadeopstelling en -instellingen. Ontwikkeld door Remeha werkt de cascade manager nauw samen met de moderne Ace-platform cv-ketels, maar ook met bestaande (OpenTherm) ketels.
Met de autodetect functie kan alle informatie bij het aansluiten direct uit de moderne Remeha Ace-ketels opgehaald worden. Hiermee wordt de tijd die nodig is voor het instellen van de cascadeconfiguratie sterk gereduceerd.

Optimaal en efficiënt functioneren

De aangesloten cv-ketels kunnen optimaal en zo efficiënt mogelijk functioneren door de slimme regelstrategieën. Met als resultaat een langere levensduur van de cv-ketels, lagere onderhoudskosten en minder stookkosten voor de eindgebruiker. De slimme regelaar kan flexibel geplaatst worden, bijvoorbeeld op een montageplaat aan het cascadeframe, door middel van wandmontage of montage op een DIN-rail in een schakelkast.

Ontdek Remeha MiTera

Remeha MiTera Cascade regalaar wit