REGEL ENERGIELABEL C!

Door Philips
1 september 2022
author-image

Energielabel C gaat in op 1 januari 2023 voor alle ondernemers met kantoorgebouwen. Het label stelt eisen, maar biedt óók kansen zoals flinke besparingen op energieverbruik. De installateur kan zijn klanten helpen met advies, en toont hiermee professionaliteit en kennis van zaken.

De stappen

Een kantoorgebouw ombouwen naar Energielabel C lijkt complex. Maar dat is het meestal niet. Om aan alle eisen te voldoen volstaan vaak enkele stappen. Verledden is een eerste, zeer effectieve stap op weg naar Energielabel C. Traditionele lampen eruit, LED erin: het kan al voldoende zijn om aan de eisen tegemoet te komen!

Maar soms is méér nodig. Adviesinstantie Klimaatroute geeft ondernemers via een quickscan snel advies over wat er moet gebeuren. Tip: ga je aan de slag met verledden, dan is dit een mooi moment om met je klant te bepalen of hij genoeg lichtpunten heeft, of dat uitbreiding gewenst is. Heb je een goede inschatting over het aantal armaturen, dan is het tijd voor de volgende stap: het kiezen van het type armatuur, de uitvoering, lichtkleur en eventuele opties.

Energielabel C biedt installateurs volop kansen. Hiervoor hebben wij een informatiemap voor je gemaakt. Hiermee begeleidt u uw klant stap voor stap op weg naar het label. De map ligt gratis voor je klaar. U bestelt hem op philips.nl/labelc. U vindt hier ook handige extra links. Hieronder leest u in het kort welke stappen u het beste kunt zetten om Energielabel C bij uw klanten voor elkaar te krijgen. Over deze stappen leest u uitgebreid op philips.nl/labelc.

Er komt een moment dat de ledverlichting is geïnstalleerd en alle energie- en uitstootbesparende maatregelen zijn getroffen. Vanaf dan kan het Energielabel C officieel door een onafhankelijke partij worden toegekend.

De urgentie is er

Wij kunnen het niet mooier maken dan het is: Energielabel C is onder ons. Ondernemers moeten daar iets mee. De urgentie valt niet meer weg te denken, want in 2023 moet het geregeld zijn.  Signify helpt u van A tot Z met het hele bovenstaande proces en met aantal handig inzetbare tools.

Kijk op philips.nl/labelc en zie hoe u Energielabel C voor u kunt laten werken. Ga ermee aan de slag!

Ontdek Signify Label C