RDC® DATANETWERKEN AAN BOORD VAN SCHEPEN MET 25 JAAR SYSTEEMGARANTIE

Door Radiall
10 mei 2022
author-image

Wenst uw opdrachtgever data aansluitingen aan boord van zijn schepen? Kies dan voor het universele RDC® bekabelingsconcept. Het RDC® concept ondersteunt onder andere diverse Ethernet standaarden met datasnelheden van 100 Mbps, 1 Gbps of 10 Gbps.

Samenwerking tussen Draka en Radiall

Draka en Radiall werken samen in dit concept om gecertificeerde netwerken met 25 jaar systeemgarantie aan te bieden: RDC® Radiall Data Cabling Systems. 

Draka-kabels met DNV-keur samen met de Radiall-componenten zorgen voor een goedgekeurde permanent link aan boord van schepen.  

RDC® trainingsprogramma

Vergroot uw kennis op het gebied van datacommunicatie netwerken door het RDC® trainingsprogramma te volgen. Na het afronden van het trainingsprogramma kunt u zich aanmelden als Certified RDC® Network Partner en kosteloos de gerealiseerde datacommunicatie netwerken certificeren met 25 jaar systeemgarantie.

Eenvoudig af te monteren

De Radiall-producten zijn zeer eenvoudig, zonder gereedschap af te monteren. Of het nu gaat om de cat. 6A afgeschermde RJ45  jack of de afgeschermde cat. 6A RJ45 plug. Aan boord van schepen is weinig ruimte voor het installeren van patchpanelen. Door gebruik te maken van de DIN rail-modules die op standaard DIN-rail kunnen worden geklikt, maakt u optimaal gebruik van de aanwezige infrastructuur. 

Verder kunt u gebruikmaken van de ondersteuning van Draka en Radiall. Denk bijvoorbeeld aan de specifieke eisen die aan boord van schepen aan de bekabeling wordt gesteld. Radiall geeft ook begeleiding als er in een bestek een concept wordt voorgeschreven dat niet door Technische Unie wordt geleverd. In overleg met de betrokken adviseur helpt Radiall om goedkeuring te verkrijgen voor het toepassen van het RDC® concept als gelijkwaardig alternatief.

Ontdek Radiall Datanetwerken