RADSON SYSTEMEN VOOR OPTIMAAL BINNENKLIMAAT

Door Radson
9 oktober 2022
author-image

In tijden waarin energieprijzen de pan uitrijzen en de beschikbaarheid van gas en fossiele brandstoffen onzekerder wordt, rijst meer dan ooit de vraag wat de beste manier is om onze woning te verwarmen. Is het vloerverwarming? Zijn het lagetemperatuurradiatoren? Of moeten we massaal onze woningen uitrusten met ventilo-convectoren?

radson system

Vier vaste merkpijlers

Als totaalaanbieder geloven we bij Radson niet in die ene ultieme oplossing. In plaats daarvan denken we resoluut in termen van systemen om te komen tot een optimaal binnenklimaat. Deze vormen de som van individuele producten die perfect op elkaar zijn afgestemd. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat op de begane grond vloerverwarming de meest efficiënte oplossing blijkt, terwijl er op de slaapkamers voor lagetemperatuurradiatoren wordt gekozen en op de badkamer voor elektrische verwarming. Om steeds tot de meest geschikte oplossing te komen, berusten we ons op vier vaste merkpijlers:

Verhoogde efficiëntie

Het volledige Radson gamma is ontworpen met het oog op hoge efficiëntie en lage gebruikskosten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze ULow serie, onze verschillende types vloerverwarming én onze iVector S2 ventilo-convector. Deze werken alle met ultra-lage temperatuurregimes.

Betere integratie

Alle schakels van het klimaatbeheersysteem communiceren met elkaar voor een perfecte zoneregeling.

Slimmer werken

Ook de installateur en warmtearchitect verliezen we niet uit het oog. Onze producten worden voorgeprogrammeerd geleverd om tijd te besparen en het risico op falen tot het absolute minimum te beperken. Daarnaast bieden we calculaties om de nodige verwarming- en koelvermogens te bepalen, rekening houdend met het huishoudelijk verbruik.

radson system

Minimale ecologische voetafdruk

In iedere stap die we nemen denken we na over manieren om onze planeet te sparen. Denk hierbij bv. aan de reductie van grondstoffen, het hergebruik van warmte in ons productieproces, én het beperken van verpakkingsmateriaal.