RADSON DUURZAME OPLOSSINGEN VOOR KLIMAATCOMFORT BINNENSHUIS

Door Radson
9 oktober 2022
author-image

Bij Radson bieden we toonaangevende totaaloplossingen voor hydraulische en elektrische verwarmings- en koelsystemen. We gaan verder dan losse producten en componenten en bieden een uitgebreid portfolio aan dat innovatief ontwerp, R&D inzichten en uitgebreide technische en sectorgebonden expertise combineert.

Deze knowhow is het resultaat van tientallen jaren ervaring met grensverleggende technologie en stelt ons in staat geïntegreerde systeemontwerpen aan te bieden. Een uitstekend voorbeeld daarvan is ons brede assortiment hydraulische verwarmings- en koeloplossingen op lage temperatuur.

Verschillende sectoren en types gebouwen

Ziekenhuizen

In ziekenhuizen en medische centra is het bereiken van een ideaal binnenklimaat niet alleen een kwestie van comfort, maar ook van hygiëne.

Hotels

Het bieden van het juiste niveau van binnenklimaatcomfort in hotels is essentieel voor het cliënteel. Radson heeft een compleet assortiment van bewezen oplossingen.

Scholen

Als het gaat om onderwijs, is aangetoond dat een goed binnenklimaat een positief effect heeft op het leren.

Kantoren

Vandaag de dag brengen de meeste mensen meer tijd door op het werk dan thuis, waardoor een comfortabel binnenklimaat in kantoren essentieel is.

Woongebouwen

In grote woongebouwen kunnen verwarmings- en koelsystemen een enorme hoeveelheid energie verbruiken. Vandaag de dag hoeft dat echter niet langer zo te zijn. Onze missie is betere – en duurzamere – binnenklimaatoplossingen te creëren in samenwerking met toonaangevende plannings- en installatieprofessionals. Met vooruitstrevende oplossingen op het gebied van emissie, distributie, kraanwerk en bedieningen leveren we alles wat nodig is om het binnenklimaat van gebouwen van elke omvang en elk gebruikstype te optimaliseren.

Particuliere huisvesting

De definitie van optimaal binnenklimaatcomfort varieert van persoon tot persoon en van kamer tot kamer - en we zijn toegewijd aan het ontwikkelen van oplossingen die aan de behoeften van iedereen voldoen. Download hier de technische brochure.