NIEUWE GENERATIE PATCHKABELS VAN PANDUIT

Door Panduit
14 december 2021
Panduit

Deze nieuwe Categorie 6A 24 AWG patchkabel behoort tot de meest compacte patchkabels op de markt. Dankzij het flexibele kabelontwerp en de kleinere diameter is deze patchkabel eenvoudiger te installeren in netwerken met hoge densiteit.

Groter bereik en betere PoE-prestaties

De nieuwe patchkabel is klein van formaat maar groot in prestaties met superieure headroom-garantie en marges die de vereiste standaard elektrische en alien crosstalk prestaties ruim overschrijden. De 24 AWG patchkabel  is ongeveer even dun als de 26 AWG kabel, maar levert betere PoE-prestaties en een groter bereik. Het ingebouwde parenbeheer van de patchkabel vermindert untwisting bij de plug. Een gepatenteerde vergrendeling voorkomt dat de kabel verstrengeld raakt en zorgt voor een gemakkelijke ontgrendeling, waardoor tijd wordt bespaard en betrouwbaarheid wordt geboden bij frequente verplaatsingen, toevoegingen en wijzigingen.

Het identificatielabel geeft het prestatieniveau, de lengte en het kwaliteitscontrolenummer van de patchkabel aan. Deze informatie maakt traceerbaarheid mogelijk. Tot slot wordt de nieuwe generatie koperen patchkabel aangeboden in meerdere kleuren en lengtes voor ontwerpflexibiliteit.

    

Ontdek de nieuwe generatie patchkabels van Panduit