PANDUIT: NETWERKAPPARATEN MET KLEINE POORTOPENINGEN EENVOUDIG AANSLUITEN

Door Panduit
22 december 2022
Panduit

Voor het aansluiten van netwerkapparatuur kunt u rekenen op Panduit voor innovatieve, betrouwbare connectoren die gemakkelijk te installeren zijn.

Innovatieve oplossing

Panduit's nieuwste oplossing is de FieldCord™ connector: een innovatieve oplossing voor het rechtstreeks aansluiten van camera's, draadloze toegangspunten, kaartlezers en andere netwerkapparatuur met kleine poortopeningen waar andere connectoren niet passen. De FieldCord wordt rechtstreeks op de horizontale bekabeling aangesloten en in het netwerkapparaat geplugd.
De FieldCord komt in een UTP-versie voor het aansluiten van apparaten in het plafond, en in een afgeschermde versie voor ruwe omgevingen en buitentoepassingen. Hij levert prestaties van categorie 6A en is achterwaarts compatibel met categorie 6 en categorie 5e.

Verkrijgbaar in twee versies

De FieldCord is verkrijgbaar in twee versies: één met een voorgemonteerde splice connector en één met een losse splice connector. Beide hebben een RJ45 modulaire plug aan één uiteinde, in een kleine vormfactor die past in camera's en apparaten met een kleine connectoropening.
De TG-stijl splice connector is gemakkelijk in het veld te gebruiken en kan tot 20 keer opnieuw worden aangesloten. De cilindrische vorm past gemakkelijk door buizen en andere kleine openingen. De vooraf bevestigde assemblage is verkrijgbaar in lengtes van 0,5 meter en 1 meter voor de UTP-versie en 1 meter en 3 meter voor de afgeschermde assemblage. De assemblage met losse connector is 3 meter lang in de UTP-versie en 5 meter in de afgeschermde versie, zodat installateurs de kabel in het veld op de gewenste lengte kunnen afknippen. 

Ideaal voor apparaten met een kleine kabelopening

De UTP FieldCord is gemaakt van Vari-MaTriX HD Categorie 6A-kabel met een diameter van 5,8 mm - de kleinste 23 AWG categorie 6A-kabel op de markt, waardoor hij ideaal is voor apparaten met een kleine kabelopening. Omdat de kabel 23 AWG is, is er geen de-rating nodig. De afgeschermde versie komt met een zwarte afgeschermde categorie 6A 26 AWG kabel en een splice connector met IP67-classificatie die een afgedichte verbinding biedt tussen de gekoppelde kabels.