LEGRAND P31 + MF NU STANDAARD IN ZWART VERKRIJGBAAR

Door Legrand
4 april 2022
author-image

Het kabeldraagsysteem P31+ van Legrand is de perfecte oplossing voor het wegwerken en beschermen van draden en kabels. Voor een optimale esthetische afwerking is de P31+ MF vanaf nu ook verkrijgbaar in het zwart.

Pluspunten van P31+ kabeldraagsystemen

Met de diverse oplossingen binnen de P31+ reeks werkt u kabels in een gebouw vakkundig weg en zorgt u bovendien voor extra bescherming. De installatie ervan gebeurt snel en eenvoudig via het handige kliksysteem. En door een nieuwe, geavanceerde doordrukking in de bodem is de P31+ kabelgoot extra solide, wat garant staat voor een lange levensduur.

De populaire P31+ MF is een standaard kabelgoot die u via schroeven aan elkaar bevestigt. Dankzij deze bevestigingswijze is demontage achteraf kinderspel. Deze kabelgoot is beschikbaar in verschillende hoogte (25, 60 en 100 mm) en breedtes (75 tot 600 mm). Bovendien hebt u de keuze uit een geperforeerde of blinde uitvoering.

Stijlvolle totaaloplossing in het zwart

Voor een unieke esthetische ervaring in gebouwen kunt u de P31+ MF kabelgoot in zwarte uitvoering combineren met zwarte DLP kunststof wandgoten(RAL 9017). Met deze combinatie combineert u een functionele aanpak met modern design, wat enorm in de smaak zal vallen bij klanten. Het plaatsen van een volledig zwarte installatie tilt de binnenafwerking in gebouwen naar een hoger niveau. Met name in theaters en bioscopen biedt deze zwarte uitvoering een echte meerwaarde!

Bekijk de mogelijkheden van de volledige P31+ reeks

Ontdek Legrand

meer over...